Aπίστευτο: Ποια είναι η... αμαρτωλή τηλεοπτική λατρεία του Johnny Depp;

Γωγώ Φούντα
Aπίστευτο: Ποια είναι η... αμαρτωλή τηλεοπτική λατρεία του Johnny Depp;

Και σίγουρα δεν πηγαίνει ο νους σας

Mπορεί να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς του Hollywood αυτή τη στιγμή, με τους ρόλους του να είναι κυριολεκτικά ένας κι ένας, αλλά ο όταν έρχεται η σειρά της προσωπικής του τηλεοπτικής απόλαυσης προτιμά προγράμματα πιο ανάλαφρα και σίγουρα όχι τόσο ψαγμένα!

Ο λόγος για τον λατρεμένο Johnny Depp ο οποίος τον τελευταίο καιρό δεν σταματά τις σοκαριστικές εξομολογήσεις κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε μήπως τόσα χρόνια γνωρίζαμε έναν άλλο Johnny και όχι τον... πραγματικό! Mετά λοιπόν την αποκάλυψη σχετικά με το πρόβλημα της όρασής τους, ήρθε μία άλλη η οποία σίγουρα δεν είναι τόσο στενάχωρη αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακή!

Σε πρόσφατη συνέντευξή του λοιπόν ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε δίχως φόβο και πάθος ότι είναι μεγάλος φαν της... Honey Boo Boo, ναι καλά καταλάβατε της ζουμπουρλούδικης πιτσιρίκας που πρωταγωνιστεί στο ολόδικό της reality show μαζί με τους, μάλλον πυροβολημένους γονείς της! «Μπορώ να πω ότι το συγκεκριμένο show μου αρέσει πολύ επειδή κάπως... με τρομάζει! Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να πρόκειται για υπέροχη οικογένεια, αλλά ο τρόπος που την παρουσιάζουν μου φαίνεται ανατριχιαστικός», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο πάντα απρόβλεπτος Johnny!

Έκλεισε λέγοντας ότι ανέκαθεν λάτρευε την trash tv και πως όταν επιτέλους αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θα μπορεί να την απολαμβάνει πολύ περισσότερο σε σχέση με τώρα! Πιστεύουμε ακράδαντα, ότι ο Depp θα γινόταν τεράστιος φαν της ελληνικής τηλεόρασης περασμένων, και σίγουρα νοσταλγικών(!), δεκαετιών...

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πώς είναι σήμερα τα παιδιά του Johnny Depp σε μια σπάνια εμφάνισή τους!

Το Ηοllywood χωρισμένο στα δύο: Γιατί ο Brad Pitt και ο Johnny Depp είναι στα μαχαίρια;

Johny Depp πρώτη επίσημη με τη νέα του αγαπημένη!