Πώς είναι σήμερα τα διασημότερα και πιο sexy μοντέλα του Calvin Klein;

Πώς είναι σήμερα τα διασημότερα και πιο sexy μοντέλα του Calvin Klein;

Τι απέγιναν άραγε;

 

Ποιος δεν θυμάται την κλασική φωτογραφία με το γυμνασμένο αντρικό σώμα που ποζάρει σε ένα λευκό τοίχο, φορώντας μόνο ένα λευκό εφαρμοστό εσώρουχο Calvin Klein ή τον ξανθό σέρφερ με το τέλειο γραμμωμένο σώμα. Και οι δύο φωτογραφίες έγραψαν ιστορία, η καθεμία στην εποχή της;

Η έγχρωμη φωτογραφία με το γυμνασμένο μοντέλο που μοιάζει με αρχαιοελληνικό άγαλμα, τραβήχτηκε από το διάσημο φωτογράφο Bruce Weber το 1982 στη Σαντορίνη, για τη πρώτη φωτογράφηση της αντρικής σειράς εσωρούχων που έκανε το γύρο του κόσμου, έγινε γιγαντοαφίσα στην Tome Square και δεν υπήρξε περιοδικό της εποχής που δεν αφιέρωσε έστω και μια σελίδα στην sexy καμπάνια που θύμιζε Ελλάδα. Ως μοντέλο επιλέχτηκε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του 1980 στο επί κοντώ, Tom Hintnaus. Ο αθλητής που είναι τσεχικής καταγωγής πόζαρε στα 24 του και με το γεροδεμένο του σώμα άλλαξε καθόρισε το μέλλον των αντρών μοντέλων που για μια ολόκληρη δεκαετία μετά θα προσπαθούσαν να του μοιάσουν.

Σήμερα είναι 55 ετών και δουλεύει σαν εργολάβος στη Χαβάη και πρόσφατα δήλωσε: «Ακόμη είμαι σε φόρμα. Ίσως με καλέσουν για μια καμπάνια για μεσήλικες». Η φωτογραφία ψηφίστηκε ως μια από τις 10 που άλλαξαν την ιστορία της Αμερικής και είναι αλήθεια. Για πρώτη φορά ο άντρας γίνεται το «αντικείμενο του σεξ»

Το επόμενο μοντέλο ανήκει στην πιο πρόσφατη ιστορία. Το 2002 ο Travis Fimmel γυμναζόταν σε ένα γυμναστήριο στη Μελβούρνη μέχρι που τον ανακάλυψε ένας ανιχνευτής ταλέντων. Ήταν ο πρώτος άντρας μοντέλο που υπέγραψε αποκλειστικό συμβόλαιο με τον Calvin klein και έλαβε επιταγή με 6 ψηφία. Μάλιστα λέγεται ότι αναγκάστηκε να κατέβει γιγαντοαφίσα του από δρόμο του Λονδίνου, γιατί αναφέρθηκαν αρκετά τροχαία ατυχήματα από γυναίκες οδηγούς. Αλήθεια ή ψέματα; κάπως έτσι όμως χτίζονται οι μύθοι. Λέγεται μάλιστα ότι υπήρξε η έμπνευση για το πώς πρέπει να μοιάζει εξωτερικά ο μοναδικός άντρας που ερωτεύεται η Samantha στο "Sex And The City" τον 'Jerry' Smith ή αλλιώς Absolute Hunk.

Σήμερα 11 χρόνια μετά είναι σχεδόν αγνώριστος. Στα 33 του το άλλοτε sexy φρέσκο και αθώο Look του σέρφερ εξαφανίστηκε και στη θέση του βρέθηκε ένας άντρας με τραχύ και μάλλον σοβαρά αρρενωπό στυλ. Έχει εγκαταλείψει προ πολλού το modeling για την υποκριτική και πρόσφατα εμφανίστηκε στη σειρά Viking που παίχτηκε στο History channel.