Το πιο μισητό αγόρι της τηλεόρασης: Μήπως είναι τελικά… γλυκούλης ο Joffrey του Game of Thrones; (video)

Το πιο μισητό αγόρι της τηλεόρασης: Μήπως είναι τελικά… γλυκούλης ο Joffrey του Game of Thrones; (video)

Ποιος το περίμενε...

Game of Thrones. Μια σειρά που κάνει πάταγο στην Αμερική, αλλά και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Έρωτες, ίντριγκες, βασίλεια, μάχες... τα έχει όλα. Όποιος είναι fan αποκλείεται να μην έχει πωρωθεί με τον μικρό Joffrey Baratheon. Είναι τόσο αντιπαθητικός που δε γίνεται να μην τον μισήσεις.


Ο Jack Gleeson, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είπε να δείξει στον κόσμο το... πραγματικό του πρόσωπο. Όσο και αν δεν το πιστεύετε, αυτό το αγόρι έχει τρυφερά ένστικτα. Ο Ιρλανδός star πήρε αγκαλιά ένα μαύρο κουταβάκι και το γέμισε φιλιά. Ιδιαίτερα τρυφερός, το φρόντιζε και έπαιζε μαζί του, χαμογελώντας. Τι φταίνε και αυτοί οι ηθοποιοί... Συνδέονται τόσο πολύ με τους ρόλους τους που νομίζεις πως και στην πραγματικότητα έχουν τις ίδιες συμπεριφορές. Ο 21χρονος ηθοποιός όπως έχει τονίσει, δε θα ήθελε να ξαναπαίξει παρόμοιο ρόλο. Μάλιστα, προτιμά να αφοσιωθεί στις σπουδές του. Ο ίδιος δήλωσε: «Θα ήθελα να γίνω ακαδημαϊκός καθηγητής φιλοσοφίας, αν είναι δυνατόν. Θα ήθελα επίσης να κάνω μεταπτυχιακό στα Αρχαία Εβραϊκά, ίσως και διδακτορικό, εάν με έπαιρναν βέβαια». Ότι θα ήθελε να διδάσκει και σε παιδάκια... δεν του το είχαμε.


Δείτε τον τηλεοπτικό κακό Joffrey στις πιο τρυφερές του στιγμές στην παραπάνω gallery. Και αν θέλετε και αποδεικτικό video... πατήστε ΕΔΩ. Είναι γλυκούλης σας λέμε... μέχρι να δούμε το επόμενο επεισόδιο.

Διαβάστε ακόμα

Game of Thrones: O βασιλιάς (Robb Stark) είναι γυμνός

Game Οf Thrones: Δείτε τους πρωταγωνιστές πριν γίνουν διάσημοι

Game Of Thrones: Δείτε τον αγαπημένο «Tyrion» να παίζει με την κόρη του