Πόλεμος στην οικογένεια Kardashian: Η Kourtney κατηγορεί την Kim πως με την εγκυμοσύνη της «έκλεβε» τον άντρα

Γωγώ Φούντα
Πόλεμος στην οικογένεια Kardashian: Η Kourtney κατηγορεί την Kim πως με την εγκυμοσύνη της «έκλεβε» τον άντρα

Οι πρώτες ρωγμές στη σχέση των δύο αδερφών, έκαναν την εμφάνισή τους!

συμβαίνει συνήθως όταν σε ένα χώρο υπάρχουν πολλές γυναίκες; Ναι καλά μαντέψατε, γίνεται της κακομοίρας, ακόμα κι αν αυτές έχουν το ίδιο αίμα, κοινώς είναι αδερφές! Αναφερόμαστε φυσικά στη διασημότερη ίσως οικογένεια της Αμερικής μετά την Obama, ναι τους Kardashians ντε, και στον καυγά ανάμεσα στη λεχώνα Kim και τη αδερφή της Kourtney στο τελευταίο επεισόδιο του Keeping Up With The Kardashians.

Η Kourtney λοιπόν, έχει κυριολεκτικά σκυλιάσει με το ενδιαφέρον που δείχνει ο καλός της Scott Disick στην αδερφούλα της, ο οποίος ως γνωστόν όλον αυτό τον καιρό την βοηθούσε την Kim, υπέρ του δέοντως, κατά τη γνώμη της αδερφής της, μιας και είχε σχεδόν αντικαταστήσει τον Kanye ο οποίος και έλειπε στο Παρίσι κατά την μεγαλύτερη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Kim.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν κάποιες δουλειές, οικιακού τύπου για να είμαστε και πιο σαφείς, τις οποίες έκανε ο Scott προκειμένου να αλαφρύνει την, ομολογουμένως ταλαιπωρημένη(!) Kim, με την ενοχλημένη Kourtney να παραπονιέται ότι μακάρι να τα έκανε αυτά και για εκείνη! Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και οι δύο αδερφές άρχισαν να ανταλλάσουν βρισιές με την υπόλοιπη οικογένεια να τις παρακολουθεί αμήχανα!

Το καλύτερο δε της υπόθεσης, είναι ότι η big mama, Kris Jenner αντί να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα, εξομολογήθηκε όλο περηφάνεια, ότι την περίοδο αμέσως μετά τη γέννα της ήταν πιο... ξαναμμένη από ποτέ! Τρέμε Kourtney καταφτάνει η ξαναμμένη λεχώνα Kim! Βρε παιδιά, αυτός ο Kanye που είναι τελοσπάντων;

Διαβάστε επίσης:

Τι ντρόπιασε την Kim Kardashian;

Βeyonce και Jay-Z ξόδεψαν 5.000 (!) δολάρια για το μωρό της Κim. Δείτε τα πανάκριβα δώρα που του πήραν

Το ξενύχτι, το χαρτί τουαλέτας στο δέντρο και τα νεύρα της Kim Kardashian... τσατάλια!