Δείτε τις φωτογραφίες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Glee»

Δείτε τις φωτογραφίες από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που πέθανε ο πρωταγωνιστής του «Glee»

Οι τελευταίες ώρες του άτυχου ηθοποιού

Το 2011 σε συνέντευξη του ο Cory Monteith μίλησε για τις εποχές που ήταν εθισμένος στα ναρκωτικά λέγοντας ότι: «Έκανα τα πάντα και όσο περισσότερο μπορούσα. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός».

Αν και ακόμη. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε πώς πέθανε ο ηθοποιός που το Σάββατο βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Vancouver, το παρελθόν του και η σχέση του με τα ναρκωτικά ήταν τέτοια που δικαιολογεί οπουδήποτε φημολογία έχει ξεκινήσει για την αιτία του θανάτου.
Ο Cory που ήταν, μόλις 31 επέστρεψε μόνος του ξημερώματα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο που έμενε από τις 6 Ιουλίου, αλλά το πτώμα του βρέθηκε αργά το απόγευμα όταν ο ηθοποιός δεν έκανε όπως ήταν κανονισμένο και έτσι το ξενοδοχείο έστειλε έναν υπάλληλο να τσεκάρει το δωμάτιο. Ο ιατροδικαστής τόνισε ότι ο νεαρός Καναδός ήταν για ώρες νεκρός, ενώ αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

O Cory έμενε σε μια από τις σουίτες του 21 ορόφου στο ξενοδοχείου Vancouver Fairmont Pacific Rim Hotel. Το δωμάτιο φυσικά σφραγίστηκε για τις έρευνες και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου δήλωσαν πώς θα παραμείνει κλειστό για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να γίνουν οι απαιτούμενες αλλαγές και η νέα διαρρύθμιση του χώρου. Στα καναδικά site πάντως διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από το δωμάτιο ή τέλος πάντων απο κάποιο παρόμοια με το μοιραίο δωμάτιο.

Πριν 3 μήνες ο ίδιος εθελοντικά επισκέφτηκε κέντρο αποτοξίνωσης και μάλιστα τον τελευταίο καιρό έδειχνε απόλυτα υγιής λένε φίλοι του.
Πάντως πολλοί celebrities, όπως η Rihanna, η Kim kardashian, ο Ricky martin και δεκάδες άλλοι έστειλαν μέσα από το twitter τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του άτυχου νεαρού αλλά και στην διάσημη συμπρωταγωνίστρια, αλλά και αγαπημένη του στην πραγματική ζωή, Lea Michele.

Διαβάστε επίσης:

R.I.P. Cory Monteith: Ράκος η Lea Michele μετά το θάνατο του αγαπημένου της