Celebrities που άφησαν το χρόνο να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη τους

Celebrities που άφησαν το χρόνο να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη τους

Όταν η φουσκωτή κοιλίτσα αρχίζει να φαίνεται αναγκάζοντας τις μέλλουσες μαμάδες να αποκαλύψουν το μυστικό τους.

Οι απανταχού διάσημοι προκαλούν το κοινό ενδιαφέρον με κάθε τους κίνηση. Είτε ψωνίζουν στο σούπερ μάρκετ, είτε αγκαλιάζονται με τον αγαπημένο τους, είτε πίνουν τον καφέ τους στο Κολωνάκι, οι celebrities μοσχοπουλάνε γεμίζοντας εξώφυλλα και εκπομπές. Μπορεί κάποιοι να επιλέγουν να ανταλλάξουν τις προσωπικές τους στιγμές για μερικά φωτογραφικά κλικ, υπάρχουν όμως και εκείνοι που κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα μυστικά τους, υιοθετώντας χαμηλούς τόνους και διακριτικότητα γύρω από ζητήματα που τους απασχολούν. Η εγκυμοσύνη είναι ένα από εκείνα τα ευαίσθητα θέματα που διχάζουν τις συμπεριφορές των star. Ενώ μερικές κυρίες φωτογραφίζονται με την ολοστρόγγυλη κοιλίτσα τους να φιγουράρει στα εξώφυλλα γνωστών περιοδικών, άλλες αρκούνται σε ολιγόλογες δηλώσεις μέχρι να τις ξεμπροστιάσει ο χρόνος.

Στην ελληνική showbiz τα παραδείγματα είναι αρκετά. Η εγκυμοσύνη της Δέσποινας Βανδή απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα μια και εκείνη επέλεξε να μη μιλήσει φυλάσσοντας σαν επτασφράγιστο μυστικό την κατάστασή της. Δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει κάτι τέτοιο αφού υπήρχε σε εκκρεμότητα ένα συμβόλαιο εμφανίσεων της Δέσποινας με τον Σάκη στη συμπρωτεύουσα, αλλά και μία νέα δισκογραφική της δουλειά που έπρεπε να ετοιμάσει πυρετωδώς και να κυκλοφορήσει μετά από μερικούς μήνες. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που έγινε για πρώτη φορά μαμά το 2004, είχε παραχωρήσει κατά καιρούς πολλές συνεντεύξεις όπου είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να γίνει για δεύτερη φορά μαμά και να αποκτήσει τη συντροφιά της αξιαγάπητης Μελίνας. Παρ' όλα' αυτά, μέχρι να αποκαλυφθεί η φουσκωμένη της κοιλίτσα, εκείνη δεν παραδέχτηκε τίποτα.

Η Φαίη Σκορδά, έκρυψε την εγκυμοσύνη της δύο μήνες και μετά μαρτύρησε το μυστικό της live στην πρωινή της εκπομπή, «Πρωινό μου». Έχοντας ως καλεσμένο τον Κώστα Αποστολάκη και ζορίζοντάς τον με μία ερώτηση, εκείνος της απάντησε αφοπλιστικά, «να σου πω Φαίη είσαι έγκυος;», αναγκάζοντάς τη να το παραδεχτεί λέγοντας, «Ε, εσύ πώς με βλέπεις;».

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι άλλη μία celebrity που θέλησε να κρύψει το ευτυχές γεγονός. Αν και το Φεβρουάριο εθεάθη στο μαιευτήριο Ιασώ και μάλιστα νοσηλεύθηκε για μια ολόκληρη εβδομάδα σε συγκεκριμένη μονάδα όπου νοσηλεύονται αποκλειστικά και μόνο γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης, εκείνη αρνήθηκε να σχολιάσει.

Όταν μάλιστα η Κατερίνα επέστρεψε στην εκπομπή της μετά από απουσία δύο εβδομάδων, η αλλαγή στην εικόνα της ήταν εμφανής. Ήρεμη, πολύ πιο χαμογελαστή σε σχέση με άλλες φορές και με διαφορετικό χρώμα στα μαλλιά το οποίο και σχολιάστηκε εντόνως. «Μα τι είναι αυτό το χρώμα; Είναι το ίδιο χρώμα που έκανε και η Φαίη Σκορδά! Είναι το χρώμα της εγκυμοσύνης, το χρώμα του Mega», σχολίασε την ημέρα της επιστροφής της ο Νίκος Μουτσινάς. Τις τελευταίες μέρες, τα περιοδικά «Ok!» και «Hello» δημοσιεύουν τις φωτογραφίες της παρουσιάστριας, στις οποίες η κοιλίτσα της διακρίνεται ήδη επιβεβαιώνοντας την επικείμενη εγκυμοσύνη της.

Στο εξωτερικό τώρα, οι διεθνείς star ακολουθούν πολλές φορές την ίδια στρατηγική. Η Penelope Cruz έμεινε έγκυος την περίοδο που γύριζε την ταινία «οι Πειρατές της Καραΐβικής». Επιταχύνοντας τα γυρίσματα και ντουμπλάροντας σκηνές προκειμένου να μη φανεί η στρογγυλή της κοιλίτσα, η λατίνα star δε μπόρεσε να το κρατήσει κρυφό για πολύ. Μετά από εβδομάδες αρνήσεων, ο εκπρόσωπος τύπου της πρωταγωνίστριας βγήκε και δήλωσε πως η Penelope και ο Havier Bardem περιμένουν το πρώτο τους παιδί.
Η Nicole Kidman και ο Keith Urban έπεσαν στην ίδια παγίδα. Όταν οι φήμες για επικείμενη εγκυμοσύνη ξέσπασαν το Δεκέμβρη του 2007, η star και ο σύζυγός της αρνήθηκαν την ύπαρξή της για να την επαληθεύσουν μία εβδομάδα αργότερα.

Τέλος, η Jennifer Lopez που γέννησε δίδυμα το 2007, ανακοίνωσε την επικείμενη εγκυμοσύνη της όταν πλέον δε μπορούσε να το κρύψει άλλο λόγω εξωτερικής εμφάνισης, αλλάζοντας τις προηγούμενες δηλώσεις του εκπροσώπου της που αρνούνταν το ευτυχές γεγονός.

Είτε στα κρυφά, είτε στα φανερά, οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο απασχολούν τα media με κάθε τους κίνηση. Εμείς να τους ευχηθούμε καλά γεννητούρια!!