Το παράπονο του πατέρα του ηθοποιού του Glee: "Δεν είδα τον γιο μου πριν αποτεφρωθεί"

Το παράπονο του πατέρα του ηθοποιού του Glee: "Δεν είδα τον γιο μου πριν αποτεφρωθεί"

Η επανένωση πατέρα και γιου μέσω Facebook! 

"Είμαι καταρρακωμένος", είναι τα λόγια του πατέρα του Cory Monteith, Joe ο οποίος όπως αποκάλυψε δεν κλήθηκε ποτέ στην τελετή καύσης του γιου του.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο TMZ τόνισε ο πατέρας του άτυχους ηθοποιού, που πέθανε από ναρκωτικά: "Πάντα αγαπούσα και τα δυο παιδιά και θα νου λείψει πάρα πολύ ο Cory. Είμαι πάρα πολύ θλιμμένος που δεν μπόρεσα να δω τον γιο μου πριν αποτεφρωθεί".

Ο Cory, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες σε ηλικία 31 ετών, αποτεφρώθηκε στο Βανκούβερ ενώ είχε προηγηθεί μια μικρή τελετή παρουσία της μητέρας του, του αδελφού του και της συντρόφου του Lea Michele.

Όπως ισχυρίζεται ο πατέρας του ηθοποιού, ενημερώθηκε για την τελετή αφού είχε γίνει και είναι απίστευτα στενοχωρημένος που δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει τον γιο του.

Οι γονείς του ηθοποιού είχαν χωρίζει όταν ο Cory ήταν μόλις 7 ετών και δεν είχαν πολλές επαφές λόγων των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Το 2009 όμως πατέρας και γιος επανασυνδέθηκαν μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Πριν απο δυο χρόνια ο νεαρός πρωταγωνιστής είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για τον πατέρα του: " Όλο αυτό το διάστημα είχαμε μιλήσει 3- τέσσερις φορές και με βρήκε μέσω Facebook. Πήρα αμέσως το αεροπλάνο και πήγα να τον βρω. Με περίμενε στο αεροδρόμιο και μόλις με είδε συγκινήθηκε τόσο πολύ που σχεδόν άρχισε να κλαίει. Ήταν μια καλή στιγμή".

Διαβάστε επίσης:

Βγήκε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του πρωταγωνιστή του Glee

Τι αναγκάζεται να κάνει η Lea Michele μετά το θάνατο του Cory Monteith;