Ποια star απογοητεύτηκε από την υποκριτική και ασχολείται επαγγελματικά με τα... σκυλιά;

Γωγώ Φούντα
Ποια star απογοητεύτηκε από την υποκριτική και ασχολείται επαγγελματικά με τα... σκυλιά;

Αφού ως ηθοποιός δεν είδε προκοπή είπε να δοκιμαστεί και αλλού!

Μπορεί να υπήρξε μία από τις πιο stylish και όμορφες νεαρές ηθοποιούς των ΗΠΑ, με τη φήμη της να εκτοξεύεται ως Marissa Cooper στο τηλεοπτικό mega hit O.C, αλλά φαίνεται πως οι δουλειές δεν πάνε και πολύ καλά τελευταία για την Mischa Barton.

Μετά τα προβλήματά της με τα ναρκωτικά αλλά και τη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική, και αφού άκουσε τα εξ' αμάξης για τα, ομολουγουμένως αρκετά κιλά που έβαλε, είδε κι απόειδε με την υποκριτική και αφού δεν έβρισκε ρόλο ούτε για δείγμα, είπε να αλλάξει καριέρα και να στραφεί στον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, δηλαδή τα σκυλιά!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε την πρώην fashionista στους δρόμους της Καλιφόρνια, μαζί με όχι ένα ούτε δύο αλλά τρία σκυλιά! Δείχνοντας χαλαρή, και φορώντας επιτέλους κάτι που να κολακεύει την σιλουέτα της, θυμάστε υποθέτουμε τα καυτά σορτς με τα οποία τριγυρνούσε, απολάμβανε τη συντροφιά των μικρών της φίλων, με τους οποίους η σχέση της, αν κρίνουμε από τις εικόνες, είναι εξαιρετική!

Η αλήθεια είναι, ότι τα ζωάκια δεν μάθαμε αν είναι δικά της ή κάποιου φίλου, αλλά μιας και ρόλο δεν σταυρώνει, μήπως να το σκεφτεί πιο σοβαρά για μία νέα... καριέρα;

Διαβάστε ακόμη:

Για ποιόν λόγο βγάζει...καπνούς η μαμά- μάνατζερ της Kim Kardashian;

Τότε και τώρα: Δείτε την Τζένη Μπαλατσινού ως εστεμμένη Σταρ Ελλάς, 23 χρόνια πριν!

Κι όμως είναι αλήθεια! Η 7χρονη Suri κάνει την γνωστή άσεμνη χειρονομία με το δάχτυλο