Ο George Clooney πολιορκεί την Eva Longoria και αυτή τον αγνοεί;

Ο George Clooney πολιορκεί την Eva Longoria και αυτή τον αγνοεί;

Μετά τον χωρισμό του από την Stacy Keibler ο γόης του Hollywood έχει βάλει στο μάτι την Λατίνα σταρ

Είναι γνωστό ότι ο George Clooney δεν μπορεί να μείνει single για πολύ. Έτσι, αφού η σχέση του με την Stacy Keibler έχει τελειώσει, ο ηθοποιός ψάχνει την επόμενή του σύντροφο. Δημοσιεύματα, μάλιστα, θέλουν να την έχει βρει στο πρόσωπο της Eva Longoria- άλλο αν η πρώην Νοικοκυρά σε Απόγνωση δεν φαίνεται διατεθειμένη.

Όπως διαβάσαμε στη The Sun, ο Clooney είναι αποφασισμένος να κάνει την Longoria την επόμενη σύντροφό του- παρότι η Λατίνα σταρ δεν χάνει ευκαιρία να πει πόσο ευτυχισμένη νιώθει με τον καλό της, Ernesto Arguello. Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι Longoria και Clooney γνωρίστηκαν την περασμένη χρονιά, όταν συμμετείχαν και οι δύο στην καμπάνια για την επανεκλογή του προέδρου Obama και έχουν γίνει φίλοι. Μάλιστα, οι δύο τους έχουν βγει και κάποια κρυφά ραντεβού, χωρίς, όμως να έχει δοθεί συνέχεια. Πηγή αναφέρει ότι οι δύο φίλοι «τελευταία είναι πιο κοντά από ποτέ και ο George είναι καταγοητευμένος. Η χημεία μεταξύ τους είναι σαφής κάθε φορά που βρίσκονται στον ίδιο χώρο και οι κοινοί τους φίλοι στηρίζουν την ενδεχόμενη σχέση τους, λέγοντας ότι θα γινόντουσαν καταπληκτικό ζευγάρι, αφού και οι δύο είναι έξυπνοι και έχουν κοινές πολιτικές πεποιθήσεις».

Άλλη πηγή αναφέρει στα tabloids ότι, τις τελευταίες μέρες που ο Clooney Κάνει τις διακοπές του στην βίλα του στη λίμνη Como και επιμένει να ζητάει από την όμορφη ηθοποιό να πάει να τον βρει εκεί. Παρότι ο περιζήτητος εργένης μιλάει ανοιχτά για την επιθυμία του να εξελιχθεί η σχέση του με την Longoria, γνωρίζει ότι οφείλει να σεβαστεί το γεγονός ότι αυτή είναι σε σχέση. Παρόλα αυτά, ελπίζει ότι αυτή θα αποδεχτεί την πρότασή του.

Διαβάστε ακόμα:
Ίντριγκα: Ο George Clooney είχε να κάνει sex με την Κeibler μήνες πριν το χωρισμό!
Stacy Keibler: Πώς το (πρώην;) κορίτσι του Clooney έχασε πολλά κιλά σταματώντας... τη γυμναστική!
Τελικά κεράτωσε ο George Clooney το κορίτσι του ή όχι;