Ιδού γιατί κρύβεται η Sarah Jessica Parker: Άλλος άνθρωπος χωρίς make-up (photos)

Ιδού γιατί κρύβεται η Sarah Jessica Parker: Άλλος άνθρωπος χωρίς make-up (photos)

Δείτε φωτογραφίες που ήλπιζε να μην έχουν τραβηχτεί

Sarah Jessica Parker. Αυτή τη γυναίκα είτε την αγαπάς είτε τη μισείς. Εμείς για να πούμε την αλήθεια ανήκουμε στο στρατόπεδο των πιστών θαυμαστών της. Βλέπετε μας έχει μείνει αξέχαστος ο ρόλος της στο Sex and the City ως Carrie Bradshaw. Είτε λατρεύατε τη σειρά είτε όχι, θα συμφωνήσετε όλοι στο ότι η Sarah ξέρει από μόδα. Το στυλ της μοναδικό. Αυτή η γυναίκα ξέρει να παίζει με τις τάσεις.


Φυσικά, μη νομίζετε ότι είναι πάντα ντυμένη τέλεια και πως το πρόσωπό της είναι αψεγάδιαστο. Η απόδειξη στην παραπάνω gallery. Η αγαπημένη Sarah, είπε να πεταχτεί για ψώνια σε οπωροπωλείο της περιοχής Hamptons τελείως... άβαφτη! Πού να φανταστεί ότι οι φωτογράφοι της την είχαν στήσει. Η ηθοποιός με το που αντιλήφθηκε το φακό των παπαράτσι έκρυψε το πρόσωπό της πίσω από μια χάρτινη σακούλα που κρατούσε. Το κακό φυσικά είχε ήδη γίνει, μιας και οι φωτογράφοι κατάφεραν να την απαθανατίσουν τελείως αμακιγιάριστη.

Το αποτέλεσμα; Χμ, όχι και το καλύτερο. Η Sarah απέχει πολύ από την αψεγάδιαστη εικόνα που μας παρουσιάζει στο κόκκινο χαλί. Έτσι για να βλέπετε. Καμιά δεν είναι τέλεια. Όλες γυναίκες είμαστε και θα έχουμε ατέλειες! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως ακριβώς είναι... Δείτε την SJP στην παραπάνω gallery. Θέλουμε γνώμες. Πώς σας φαίνεται χωρίς make-up;

Διαβάστε ακόμα

Μήπως η Sarah Jessica Parker το παράκανε; Το στυλιστικό ατόπημα της σταρ

Sarah Jessica Parker: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που η star θέλει να κάψει!

Το πιο αστείο ζευγάρι του Hollywood: Όταν η SJP ήταν μαζί με τον Robert Dοwney Jr (photos)