Ποιος διάσημος γόης συνελήφθη να συνουσιάζεται σε τουαλέτες;

Ποιος διάσημος γόης συνελήφθη να συνουσιάζεται σε τουαλέτες;

Ρεζίλι των σκυλιών ο 64χρονος star.

Mπορεί οι Ρώσοι να τον υποδέχτηκαν με τις καλύτερες προΰποθέσεις όταν εγκατέλειψε την Γαλλία για να γλιτώσει από την «βαριά» φορολογία, αλλά οι μπελάδεςσ τους οποίους μπλέκει φαίνεται να μην έχουν σταματημό.


Ο λόγος για το Gerard Depardieu που μέσα σε έξι μήνες έχει φροντίσει να τοποθετηθεί προκλητικά σε λεπτά ζητήματα, αλλά και να πρωταγωνιστήσει σε ερωτικό σκάνδαλο.
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η 26χρονη Αλίσα Πράντα, που γνώρισε τον 64χρονο σε τηλεοπτικό πλατό, ο Ντεπαρντιέ έγινε «τσακωτός» την ώρα που έκανε σεξ με μία ηθοποιό στις τουαλέτες των στούντιο!


«Μου τηλεφώνησε ένας φίλος ο οποίος ήταν παρών στην αποκάλυψη του σκανδάλου. Κάποιος άκουσε φωνές από τις τουαλέτες και κάλεσε τους φύλακες. Όταν άνοιξαν την πόρτα, αντίκρισαν τον Ντεπαρντιέ να κάνει σεξ με μια κοπέλα. Εκείνος ανέβηκε στο μηχανάκι του και έφυγε βιαστικά», δήλωσε η Πράντα.


Εάν σε όλα αυτά προσθέσετε πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Γάλλος ηθοποιός συχνάζει σε κλαμπ του Σαράνσκ, όπου και διαμένει, μαζί με δεκάδες πανέμορφες Ρωσίδες, τότε μάλλον τον βλέπουμε σύντομα να βρίσκει άλλη χώρα να μεταναστεύσει.

Διαβάστε ακόμη:

Τι έχει η Lady Gaga; Γιατί ξύρισε το κεφάλι της;

Ποια διάσημη σταρ είχε καλύψει το στήθος της με καρύδες στο μπαλκόνι;