Jennifer Aniston: Αρνείται πεισματικά να καλέσει την μητέρα της (και σε αυτό) το γάμο!

Γωγώ Φούντα
Jennifer Aniston: Αρνείται πεισματικά να καλέσει την μητέρα της (και σε αυτό) το γάμο!

Δηλαδή αυτό θα γίνεται κάθε φορά που θα παντρεύεται η Jennifer;

Το διασημότερο ίσως σήριαλ του Hollywood δεν είναι όπως πιστεύετε κάποια από τις μεγάλες και εντυπωσιακές παραγωγές που διαθέτουν εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές αλλά ακούει στο όνομα, «Γάμος Aniston-Theroux»!

Αφού λοιπόν το διάσημο ζεύγος έπαιξε κρυφτούλι με τις ημερομηνίες του μυστηρίου, και κατ' επέκταση με τα νεύρα μας, αποφάσισε να στρέψει εκ νέου τα φώτα της δημοσιότητας στην τελετή-φάντασμα, αυτή τη φορά για εντελώς διαφορετικούς λόγους!

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία σπαρταριστά νέα η Aniston δεν θέλει για κανένα λόγο να καλέσει την... μητέρα της στο γάμο! Είναι γνωστή άλλωστε η κόντρα των δύο γυναικών εδώ και πολλά χρόνια, όπως επίσης είναι γνωστό ότι η star δεν είχε καλέσει την μητέρα της ούτε και στον πρώτο της γάμο με τον Brad Pitt!

Ο Justin Theroux από την άλλη, διαφωνεί με την μέλλουσα σύζυγό του, και ίσως να παραμείνει μέλλουσα, μιας και θεωρεί ότι ήρθε ο καιρός η κόντρα αυτή να λάβει τέλος! Άραγε το πρόσφατο δείπνο με τις μαμάδες αμφότερων να ήταν οργανωμένο από τον Justin προκειμένου oι δύο γυναίκες να... μονιάσουν;

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα του γάμου παρατράβηξε! Όπως επίσης και αυτό με την μητέρα της Aniston. Μα τόσο σκληρή κι αυτή η Jennifer πια;

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως, αυτό το σώμα ανήκει σε 44χρονη superstar. Την αναγνωρίζετε;

Jennifer Aniston- Justin Theroux: Επιτέλους βρήκαν μήνα για τον γάμο τους!

Jennifer Aniston: Έφαγε μια φορά στη ζωή της Big Mac και το παρομοίασε με... βενζίνη