Ποιος σταρ παράτησε την κοπέλα του με sms για να αρραβωνιαστεί την πρώην του;

Ποιος σταρ παράτησε την κοπέλα του με sms για να αρραβωνιαστεί την πρώην του;

Κι άλλοι αγαπήσαμε αλλά δεν κάναμε έτσι...

Η Behati Prinsloo να μείνει στο ράφι δεν πρόκειται, το πανέμορφο μοντέλο της Victoria's Secret Angel, ετών 24, και πρώην κοπέλα του Adam Levine σόκαρε τους θαυμαστές της οταν ανακοίνωσε ξαφνικά ότι τα ξαναβρήκε μαζί του και αρραβωνιάστηκαν. Ο 34χρονος τραγουδιστής των Maroon 5 μετά το χωρισμό τους διατηρούσε σχέση με την επίσης εντυπωσιακή καλλονή που κοσμεί κατά καιρούς με εξώφυλλα το Sports Illustrated, το μοντέλο Nina Agdal. Η Prinsloo και ο Levine,που ήταν μαζί εδώ και 1 χρόνο, χώρισαν πριν κάποιους μήνες.

nina-agdal-adam-levine

Ο τραγουδιστής έβγαινε με την Nina και έκανε δημόσιες εμφανίσεις. Εκείνη δήλωσε ενθουσιασμένη και ερωτευμένη. Για εκείνον όπως φάνηκε, δεν ήταν κατι σοβαρό καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την Behati. Ο τραγουδιστής βρέθηκε με την πρώην του και της έκανε πρόταση γάμου χωρίς καν να έχει χωρίσει με το νεαρό μοντέλο μαγιό. Μόλις η Behati είπε το ναι, εκείνος έστειλε ένα sms στην Agdal, λέγοντας απλά πως ό, τι υπήρχε μαζί τους τελειώνει.

adam

Απαρηγόρητο το μοντέλο έμαθε τα νέα από τα περιοδικά. Κάποιοι λένε πως έπρεπε να το περιμένει. Καμιά φορά έτσι είναι αυτά. Το ζευγάρι που επανασυνδέθηκε δεν σταματά να κυκλοφορεί παντού και να δείχνει τον ενθουσιασμό του. Να ζήσουν και να ευτυχίσουν. Και η Agdal θα το ξεπεράσει... Σίγουρα δεν θα μείνει μόνη. Απλά, λίγο τακτ είναι απαραίτητο σε τέτοια θέματα!

Διαβάστε ακόμη:

Killer Queen! Η φωτογράφιση για το άρωμα της Κaty Perry

«Μπορεί να φαίνεται απόμακρη αλλά στο κρεβάτι είναι φωτιά»! Ποιας star ο σύζυγος το είπε;