Μονόπετρο για τη Lana Del Rey! Παντρεύεται;

Μονόπετρο για τη Lana Del Rey! Παντρεύεται;

Θα το πάρει το κορίτσι ο Barrie- James O’Neill;

Η Lana Del Rey και ο rocker Barrie-James O’Neill είναι μαζί περίπου ένα χρόνο και όπως φαίνεται η σχέση τους άρχισε να σοβαρεύει. Πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι ξεκίνησε την αναζήτηση σπιτιού στο Λος Άντζελες, προκειμένου να στεγάσει τον ερωτά του.

αρχείο λήψης 1

Αυτή, λοιπόν, είναι η φωτογραφία από την έξοδο τους, που πυροδότησε τις φήμες για επικείμενο γάμο μιας και διάσημη τραγουδίστρια φορά στο χέρι της ένα μεγάλο διαμαντένιο μονόπετρο που παραπέμπει σε αρραβώνα.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο και μάλιστα λέγεται ότι το ζευγάρι ήταν μαζί ήδη έξι μήνες. Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον τότε έκαναν λόγο για « ένα… αταίριαστο ζευγάρι που όμως φαίνεται τα πάνε μια χαρά μεταξύ τους».

Τον Απρίλιο, στο τελευταίο video της Lana Del Rey για το τραγούδι Summer Wine παρουσιάζεται κάποια στιγμή ο τραγουδιστής των Kassidy, Barrie- James O’Neill, σαν τον άνδρα που αγαπά.

Η τραγουδίστρια περιόδευσε μαζί με το συγκρότημα του O’Neill στην Ευρώπη και όλα δείχνουν πως αυτό το ζευγάρι , αν και είναι μαζί μόλις ένα χρόνο, τους συνδέουν ήδη πολλά και πάνω από όλα ο ερωτάς τους.


Διαβάστε επίσης:

Lana Del Rey: το διάσημο κορίτσι άφησε κυριολεκτικά μουστάκι