Αποκλειστικές φωτογραφίες δείχνουν την Lea πληγωμένη μετά το θάνατο του Cory

Αποκλειστικές φωτογραφίες δείχνουν την Lea πληγωμένη μετά το θάνατο του Cory

Το χαμόγελο έσβησε από την λαμπερή πρωταγωνίστρια του Glee, που φορά το κόσμημα με το όνομα του αγαπημένου της

Μετά τις 13 Ιουλίου, δηλαδή την ημέρα που έγινε γνωστός ο θάνατος του Cory Monteith, η σύντροφός του Lea Michele είχε εξαφανιστεί από όλους και από όλα. Την Κυριακή, όμως, η Lea Michele φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά μετά τον απροσδόκητο χαμό του συντρόφου της, στο αυτοκίνητο μιας φίλης της.

LEA1

Φανερά μελαγχολική, πίσω από τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου της, η 26χρονη ηθοποιός, έκρυβε τον πόνο της. Το λαμπερό της χαμόγελο έχει πια χαθεί ενώ στο λαιμό της φορά ένα κόσμημα με το όνομα του αγαπημένου της Cory. Όπως αναφέρεται στην Daily Mail, φάνηκε πως υπήρξε μια έντονη συζήτηση ανάμεσα σε εκείνη και την φίλη της που οδηγούσε το αυτοκίνητο.

LEA3
photo kosmima1

Φορώντας ένα γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μπαλαρίνες η Lea εθεάθη στο Bel Air ενώ ήταν την ίδια μέρα που η πρωταγωνίστρια του Glee μίλησε για πρώτη φορά για τον θάνατο του αγαπημένου της μέσω twitter λέγοντας: «Ο Cory θα είναι πάντα στην καρδιά μου”.

LEA4

To ζευγάρι ήταν μαζί ένα χρόνο και μετά την επιστροφή του ηθοποιού από το Βανκούβερ σκόπευαν να συζήσουν. Μάλιστα σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε μετά τον θάνατο του Cory, είχε δηλώσει για εκείνον: "Είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Έχει κάνει τη ζωή μου απίστευτη και είμαι ευτυχισμένη που τον έχω στη ζωή μου ως σύντροφο αλλά και ως συνεργάτη".

Διαβάστε επίσης:

Έσπασε τη σιωπή της η πρωταγωνίστρια του Glee μετά τον θάνατο του Cory

Φωτογραφίες από την πρώτη συνάντηση των συντελεστών του Glee μετά τον θάνατο του Cory