Ποιος διεθνούς φήμης εργένης θα γίνει πατέρας -με την γυναίκα του κολλητού του;!

Ποιος διεθνούς φήμης εργένης θα γίνει πατέρας -με την γυναίκα του κολλητού του;!

Η μέλλουσα μαμά είναι παντρεμένη και ο εργένης, φίλος με τον άνδρα της!

PicMonkey Collage4

Ο Simon Cowell θα γίνει μπαμπάς και η αγαπημένη του που λέγεται ότι είναι έγκυος, δεν είναι άλλη από τη Νεοϋορκέζα, socialite, Lauren Silverman.

1

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ένα χρόνο ενώ πριν από λίγο καιρό έβλεπαν σπίτια προκειμένου να βρουν το κατάλληλο που θα στεγάσει την οικογένειά τους ,στο Λος Άντζελες. Μάλιστα η Lauren πριν λίγες εβδομάδες φέρεται να εξομολογήθηκε σε φίλους της ότι θέλει να παντρευτεί τον κριτή του X-Factor ενώ ο Cowell επέλεξε να μην κάνει καμία αναφορά στο χαρμόσυνο νέο κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, σε γνωστό τηλεοπτικό σόου.

Ωστόσο, στενός φίλος του πολυεκατομμυριούχου Simon Cowell επιβεβαίωσε την είδηση στην Daily Mail, λέγοντας ότι η 36χρονη γυναίκα, που είναι παντρεμένη με τον μεγιστάνα Andrew Silverman, δήλωσε πριν λίγες εβδομάδες ότι θέλει να παντρευτεί τον Cowell.

PicMonkey Collage2

Η Lauren με τον σύζυγό της έχουν ένα γιο ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγιστάνας είναι χρόνια φίλος με τον Simon Cowell και μάλιστα τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν κάνει πολλές φορές διακοπές μαζί, όπως μπορείτε να δείτε και στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

3

Ωστόσο το ειδύλλιο μεταξύ της Lauren και του Cowell φαίνεται πως άρχισε να εξελίσσεται όταν η Lauren και ο Andrew είχαν χωρίσει (σ.σ δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο). Πριν από ένα χρόνο, λοιπόν, η φιλία άρχισε να μετατρέπεται σε ερωτική σχέση.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Lauren δήλωσε: «Η Lauren αγαπάει πολύ τον Simon, λέει πως θέλει να τον παντρευτεί. Και με την απόκτηση του παιδιού βαδίζει ολοταχώς σε αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο πιστεύω ότι αυτό θα κάνει καλό στον Simon».

Διαβάστε επίσης:

Οι συγκινητικές οντισιόν του 2012 που μας συγκλόνισαν

Τα πιο περίεργα κουσούρια των star του Hollywood