Ποια σταρ του Hollywood γέννησε στο σπίτι της την Δευτέρα;

Ποια σταρ του Hollywood γέννησε στο σπίτι της την Δευτέρα;

Η ηθοποιός δηλώνει πολύ χαρούμενη με την επιλογή της

Την Δευτέρα που μας πέρασε, η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Αυτό που κάνει εντύπωση, με την συγκεκριμένη γέννα, είναι το γεγονός ότι η νεαρή μητέρα αποφάσισε να φέρει στον κόσμο τον γιο της εντελώς φυσικά, στο σπίτι της.

Ο λόγος για την Evan Rachel Wood, η οποία έγινε μητέρα και ευχαρίστησε, μέσω Twitter, την Αμερικανίδα παρουσιάστρια Ricki Lake, η οποία την ενέπνευσε να γεννήσει στο σπίτι της, μέσα από το ντοκυμαντέρ της, The Business Of Being Born. «Οφείλω να πω ευχαριστώ στην Ricki Lake για το εμπνευσμένο ντοκυμαντέρ της. Δεν ήξερα ότι είχα επιλογές όσον αφορά τον τοκετό. Με έμαθε τόσα πολλά και βοήθησε να αποφασίσω να γεννήσω με φυσικό τρόπο στο σπίτι μου. Εγώ και ο γιος μου της είμαστε αιώνια ευγνώμονες», έγραψε η ηθοποιός.

Πανευτυχής δηλώνει, μέσω Twitter και ο μπαμπάς του παιδιού και σύζυγος της Wood, Jamie Bell, o οποίος έγραψε, μετά την γέννα στον λογαριασμό του: «Τι μέρα! Evan είσαι ο πολεμιστής μου! Δεν σταματάς ποτέ να με εκπλήσσεις. Σε ευχαριστώ που γέννησες τον γιο μας τόσο φυσικά και γαλήνια. Τα κατάφερες!». Εμείς να ευχηθούμε στο ζεύγος να τους ζήσει!

Διαβάστε ακόμα:
Ποιο διάσημο μοντέλο κρύβεται στην αγκαλιά του μπαμπά της στην παιδική αυτή φωτογραφία;
Τι δώρο πήρε ο Casper Smart στην αγαπημένη του Jennifer Lopez για τα γενέθλιά της;
Σχεδόν γυμνή: Ποια celebrity ξεσήκωσε σχόλια με το προκλητικό φόρεμα που επέλεξε;