Ποιος διάσημος πατέρας φωτογράφησε τη 2χρονη κόρη του με μουστάκι;

Ποιος διάσημος πατέρας φωτογράφησε  τη 2χρονη κόρη του με μουστάκι;

Εκείνος το βρήκε… αστείο

Ο σύζυγος της Jessica Alba, Cash Warren έκανε baby-sitting στη μικρή τους κόρη και είπε να έρθει πιο κοντά στη Haven, κάνοντάς της… τατουάζ.

jessica-alba-cash-warren-pga-red-carpet-03

Για την ακρίβεια σε ένα δαχτυλάκι της μικρής κοκκινομάλλας , Haven, της έκανε ένα τατουάζ (όχι μόνιμο) που είχε το σχήμα ενός ανδρικού μουστακιού και μετά την έβαλε να βάλει το δαχτυλάκι της κάτω από τη μύτη της.

moro420

Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία και ο ευτυχής και περήφανος μπαμπάς έσπευσε να ανεβάσει το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με το σχόλιο: « Ω! Μπαμπά δεν μπορώ να πιστέψω ότι με έβαλες να κάνω αυτό».

Ο Cash φαίνεται πως ξεκαρδίστηκε με την… φοβερή έμπνευσή που είχε κάτι που μάλλον δεν συμμερίστηκε και η μικρή του κόρη, όπως μπορείτε να δείτε από το ύφος της στη φωτογραφία.

Πάντως το baby -sitting και ο Cash δεν φαίνεται να τα πηγαίνουν και πολύ καλά αφού εξαιτίας της απουσίας της γυναίκας του είχε γράψει επίσης στο twitter: “Θα χρειαστώ ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο για να συνέλθω από αυτό το Σαββατοκύριακο».

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τη Jessica Alba άβαφη αμέσως μετά το γυμναστήριο!

You, sexy mama: Η Jessica Alba φωτογραφίζεται για το Glamour France και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!