Baby boom: Ποια από τις αδελφές Kardashian είναι έγκυος;

Baby boom: Ποια από τις αδελφές Kardashian είναι έγκυος;

Η… φυλή των Kardashian επεκτείνεται

Έντονες είναι οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα ότι η Kourtney Kardashian είναι και πάλι έγκυος! Η Kourtney που είναι ήδη μητέρα δυο παιδιών ενός αγοριού και ενός κοριτσιού φέρεται να είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, η Kourtney και Scott έχουν ήδη μοιραστεί τις χαρούμενες ειδήσεις με τους φίλους τους: «Το έχουν αποκαλύψει ότι είναι έγκυος. Είναι πολύ ενθουσιασμένοι και το έχουν πει σε λίγους φίλους, απλά τώρα πια δεν μπορούν να το κρατήσουν άλλο κρυφό».

Η ίδια πηγή, από το στενό φιλικό τους περιβάλλον αναφέρει ότι ο Scott και η Kourtney πάντα σχεδίαζαν να κάνουν άλλο ένα παιδί αμέσως μετά την Penelope. Η Nori (κόρη της Kim) ήταν τόσο μικρούλα όταν γεννήθηκε, που αμέσως τους βγήκε το πατρικό και το μητρικό ένστικτο. Θέλανε αμέσως να κάνουν παιδί».

Αν ισχύουν οι φήμες αυτό θα είναι το τέταρτο εγγονάκι για τη μάνα- μάνατζερ και ίσως του χρόνου να μπορεί να ξεκινήσει την εκπομπή της κρατώντας το πραγματικό εγγονάκι της, από την Kourtney, και όχι κάποιας τηλεθεάτριας. Άλλωστε αυτό το ζευγάρι Scott και Kourtney δεν έχει κανένα πρόβλημα με την δημοσιότητα. Τη γέννα του πρώτου της παιδιού, Mason την είδε live όλος ο κόσμος, σε Αμερική και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη μαμά φόρεσε στο μόλις ενός έτους κοριτσάκι της, αυτό το... λεοπάρ μπικίνι που βγάζει μάτι;

Για ποιόν λόγο βγάζει...καπνούς η μαμά- μάνατζερ της Kim Kardashian;