Δείτε τις sexy σκηνές του Ryan Goslin που κόπηκαν από ταινία

Δείτε τις sexy σκηνές του Ryan Goslin που κόπηκαν από ταινία

Η φωτογραφία με το εσώρουχο που λογοκρίθηκε

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ryan Gosling απολαμβάνει την τεράστια επιτυχία του σαν ηθοποιός, σαν star του Hollywood, αλλά και σαν άντρας. Ειδικά στο τελευταίο είδε τις κατακτήσεις του να ανεβαίνουν κατακόρυφα. Δεν υπάρχει γκάλοπ -που να ψάχνει τους πιο ωραίους άντρες, τους πιο sexy ή και τους πιο καλοντυμένοι- στο οποίο ο Ryan να μην είναι μέσα στις πρώτες θέσεις της λίστας.

Η τελευταία του ταινία ανέβασε ακόμη περισσότερο τις μετοχές του στο χρηματιστήριο του Hollywood, αφού οι θαυμάστριες μπορούσαν να τον απολαύσουν σαν παλιόπαιδό, γεμάτο τατουάζ που όμως κάνει τα πάντα για να βοηθήσει το γιό του. Η ταινία "The place beyond the pines" βγήκε στις αίθουσες πριν λίγους μήνες, όμως πρόσφατα κυκλοφόρησε το DVD, το οποίο περιλαμβάνει μια σκηνή που κόπηκε από την αρχική ταινία.

Στη σκηνή, ο Ryan βγάζει τα ρούχα του και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο λόγος που κόπηκε η σκηνή αφορά το υπερβολικό «εξόγκωμα» στο εσώρουχο που πρωταγωνιστή, που ήταν λίγο περισσότερο φουσκωμένο από ότι θα ήθελε ο ίδιος ο Ryan και ο σκηνοθέτης της ταινίας που μερικές φορές θυσιάζουν μια σκηνή, η οποία μπορεί να τραβήξει το μάτι και την προσοχή του θεατή και να τον αποπροσανατολίσει.