Ποια γνωστή ηθοποιό αναγκάστηκαν να απομακρύνουν από τον Jay Z οι άντρες της ασφάλειάς του;

Ποια γνωστή ηθοποιό αναγκάστηκαν να απομακρύνουν από τον Jay Z οι άντρες της ασφάλειάς του;

Η πρωταγωνίστρια κυριολεκτικά δεν ξεκολλούσε από τον ράπερ

Ήταν ένα πραγματικά αξιοθαύμαστο project. Μία live παρουσίαση για την προώθηση του νέου άλμπουμ του Jay Z, η οποία κράτησε επτά ολόκληρες ώρες. Και σαν να μην έφτανε ο βαθμός δυσκολίας και κούρασης της παρουσίασης από μόνης της, είχε να αντιμετωπίσει και τον υπερβολικό ενθουσιασμό της νεαρής ηθοποιού.

Ο λόγος για την Jemima Kirk, πρωταγωνίστρια της σειράς Girls, η οποία κυριολεκτικά άρπαξε τον ράπερ και δεν ξεκολλούσε από πάνω του, παρά μόνο μετά από επέμβαση των αντρών της ασφάλειάς του. Πηγή ανέφερε στην New York Daily News: «Έκανε σαν τρελή! Πηδούσε στην πλάτη του σαν μαϊμουδάκι. Κάποιος άρχισε να φωνάζει "Πάρτε την από πάνω του!"».

Τα πράγματα ξεκίνησαν χαλαρά, με την Jemima να κάθεται στον πάγκο, στη μέση της Pace Gallery, στη Νέα Υόρκη, όπου έγινε η παρουσίαση. Σε κάποιο σημείο η νεαρή ηθοποιός τράβηξε πάνω της το ενδιαφέρον του Jay Z. Όση ώρα συνεχιζόταν το live, η ηθοποιός έδειχνε λίγο περισσότερο ενθουσιασμένη, με αποτέλεσμα, στο τέλος, να αρπάξει τον ράπερ και να κρεμαστεί από την πλάτη του. Όταν οι άντρες της ασφάλειας την πήραν από πάνω του με το ζόρι, η Jemima άρχισε να κλωτσάει, στον αέρα, και να τους φωνάζει «αφήστε μας να τελειώσουμε!».

Παρότι όλη η σκηνή έδειχνε αρκετά πραγματική, το πιθανότερο είναι η Jemima να ήταν μέρος της όλης παρουσίασης, την οποία μαγνητοσκόπησε το HBO. Σίγουρα ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον τρόπος να προβληθεί το νέο άλμπουμ του ράπερ, αλλά και να δούμε την Βρετανίδα ηθοποιό όπως δεν την έχουμε ξαναδεί.

Διαβάστε ακόμα:
Δείτε την απίστευτη μάχη της Beyonce με έναν... ανεμιστήρα! (video)
H Beyonce και ο JayZ στις εκδηλώσεις για τη μνήμη του αδικοχαμένου Τρέιβορ Μάρτιν
Η θυσία του καναλιού HBO για να αναγκαστεί η Lena Dunham να φορέσει εσώρουχα!