Lenny Κravitz: Πώς διατηρείται τόσο sexy στα 49 του;

Lenny Κravitz: Πώς διατηρείται τόσο sexy στα 49 του;

Καλά γονίδια ή καλός πλαστικός;

Στην κλασική ερώτηση αν η νεανική και εντυπωσιακή εμφάνιση κάποιου ή κάποιας, που έχει φτάσει στα δευτέρα άντα, οφείλετε στα καλά οικογενειακά γονίδια ή στα πολύτιμα χέρια του πλαστικού χειρουργού, την απάντηση την ξέρουμε όλοι.Είναι αλήθεια ότι τα καλά γονίδια είναι το άλφα και το ωμέγα της εμφάνισης, αλλά το να δείχνεις 10 με 15 χρόνια νεότερος σε μια πόλη όπως το L.A και σε μια βιομηχανία όπως το Hollywood είναι ύποπτο. Όχι ότι δεν είναι ωραίο.

Ο τραγουδιστής/ηθοποιός Leny Kravitz πλησιάζει τα 50 και έχει ακόμη το σώμα και την εμφάνιση ενός πολύ νεότερου άντρα. Οι γυμνές φωτογραφίες που βλέπετe είναι σχετικά πρόσφατες και εκεί ο Lenny μας εντυπωσιάζει με του 6 Pack κοιλιακούς τους και me τη νεανκή του φιγούρα. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι δημοσιογράφοι όταν τον συναντούν, κάνουν λόγο για την ποιότητα της επιδερμίδας του, που είναι άψογη και για την νεανική του εμφάνιση.

Ο Lenny Kravitz είναι το αποτέλεσμα της σχέσης μια Αφροαμερικανίδας ηθοποιού μαμάς και ενός λευκού πατέρα με καταγωγή από την Ουκρανία. Αν εσείς θέλετε να ευχαριστήσετε κάποιον επειδή υπαρχει , έτσι όπως υπαρχει ο αγαπημένος σας Kravitz, δεν ξέρουμε αν πρέπει να συγχαρείτε τη μαμά, τον μπαμπά ή τον καλό του φίλο και πλαστικό χειρουργό. Έχει σημασία;