H Jennifer Aniston ξεσπαθώνει: Βαρέθηκα να με ρωτάνε για οικογένεια και παιδιά!

Γωγώ Φούντα
H Jennifer Aniston ξεσπαθώνει: Βαρέθηκα να με ρωτάνε για οικογένεια και παιδιά!

Η star τα πήρε κρανίο και δεν έχει και άδικο!

Aν νομίζετε ότι το να είσαι celebrity, σέξι και 40 plus είναι εύκολο στις μέρες μας, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος και η Jennifer Aniston είναι η ζωντανή απόδειξη η οποία και επιβεβαιώνει τα λεγόμενά μας!

Βλέπετε η star, από τότε που χώρισε με τον Brad Pitt και δοκίμασε διάφορους κυρίους για να βρει τελοσπάντων τον κατάλληλο αντικαταστάτη του πρώην συζύγου, δεν σταματά να δέχεται μία και μοναδική ερώτηση: Πότε θα παντρευτείς; Το πράγμα δε, από τότε που ανακοινώθηκε ο αρραβώνας της με τον Justin Theroux, έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς εκτός του ότι πρέπει σχεδόν καθημερινά να απολογείται για το πότε με το καλό η τελετή, έχει και έναν νέο βραχνά που ακούει στο όνομα... παιδιά!

Ε ναι λοιπόν, η Aniston αγανάκτησε και δήλωσε ορθά κοφτά ότι πλέον δεν θέλει να ξαναδεχτεί ερώτηση για το πότε θα γίνει μάνα γιατί πολύ απλά έχουν σπάσει τα νεύρα της! Όσοι και όσες βιάζεστε να κρίνετε την διάσημη ηθοποιό, έχουμε να σας πούμε ότι φανταστείτε να ήσασταν στη θέση της, να κάνατε εξανλητικές δίαιτες και γυμναστική, και κάθε φορά που η κοιλιά σας πέταγε λίγο όλοι να σας έβγαζαν έγκυο εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία!

Είδε κι απόειδε η Jen και αποφάσισε από τούδε και στο εξής να αγνοεί επιδεικτικά οποιαδήποτε ερώτηση της γίνεται για οικογένεια και παιδιά! Στο κάτω κάτω η γυναίκα είπε ότι οικογένεια θεωρεί τον καλό της και τους φίλους του, οι υπόλοιποι γιατί επιμένουν;

Jennifer κράτα γερά και εμείς έχουμε να σου προτείνουμε ένα και μόνο πράγμα! Μείνε έγκυος και αν σε ρωτήσουν πες απλά ότι... παράφαγες!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τη Jennifer Aniston χωρίς ίχνος μακιγιάζ (φωτό)

Αντιγράψτε το look: Το λαμπερό μακιγιάζ της Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του bachelorette party της