«Όσο κι αν μ' αρέσει το πέος, δεν τα έχω με τον Robert Pattinson»! Ποια το είπε για μας πείσει ότι δεν είναι ζευγάρι με τον star;

Γωγώ Φούντα
«Όσο κι αν μ' αρέσει το πέος, δεν τα έχω με τον Robert Pattinson»! Ποια το είπε για μας πείσει ότι δεν είναι ζευγάρι με τον star;

Mα τέτοια μανία πια;

ήθελε ο Robert Pattinson να χωρίσει; Από τότε που πια έγινε επίσημο ότι δεν είναι πλέον μαζί με την Kristen Stewart, του έχουν χρεώσει ως ερωμένες την μισή διεθνή showbiz, ούτε ο Di Caprio να ήταν!

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες θα σκότωναν προκειμένου να συνδεθεί το όνομά τους, έστω και σαν φήμη, με εκείνο του Robert, υπάρχει και μία γυναίκα, η οποία όχι μόνο διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με τον star, αλλά αγανακτεί κιόλας!

Συγκεκριμένα, η indie τραγουδίστρια Sia, για την οποία έχουν ακουστεί διάφορα σχετικά με τη σχέση της με τον περιζήτητο εργένη του Hollywood, νευρίασε και προκειμένου να διαψεύσει τις φήμες έγραψε στο Twitter της: «As much as i love dick I'm not dating robert pattinson. Can i go back to being completely irrelevant now»? Όπως ήταν φυσικό οι αντιδράσεις ήταν άμεσες με κάποιον να της γράφει: «* spitsss out milk* YOU' RE NOT A LESBIAN»? Για να λάβει την απάντηση: «Ι'm queer. I don't really identify as a lesbian because I' ve dated predominantly men. But I've certainly dated women»!

Kαι κάπως έτσι, η Sia έβαλε τα πράγματα στη θέση τους!

Διαβάστε επίσης:

Robert Pattinson: Δείτε 2 νέες φωτογραφίες του από την καμπάνια του Dior

Ο Pattinson προσπάθησε να γνωρίσει την Beyonce μα εκείνη αρνήθηκε!

Robert Pattinson: με πόσες κοπέλες βγαίνει ταυτόχρονα ο φρεσκοχωρισμένος ηθοποιός;