Νέο σκάνδαλο στους Kardashians: Μοντέλο υποστηρίζει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου γιου της Kourtney!

Γωγώ Φούντα
Νέο σκάνδαλο στους Kardashians: Μοντέλο υποστηρίζει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του 3χρονου γιου της Kourtney!

Έρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν!

Είναι η πιο διάσημη και προβεβλημένη οικογένεια του κόσμου, οπότε όλοι προσπαθούν αφενός να συνδεθεί το όνομά τους μαζί της και αφετέρου να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν, στοχεύοντας την μυθική της περιουσία!

Ο λόγος φυσικά για την οικογένεια Kardashian η οποία μάλλον είναι καταδιασμένη να μην βρίσκει ποτέ ησυχία, καθώς το ένα σκάνδαλο διαδέχεται το άλλο! Αν νομίζατε όμως, ότι το πιο άτακτο μέλος είναι η λεχώνα Kim κάνετε πολύ μεγάλο λάθος, καθώς μία ιστορία που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, φέρνει την αδερφής της Kourtney στο προσκήνιο και όχι για καλό λόγο!

Η οικογενειακή ευτυχία λοιπόν της έτερης αδερφής Kardashian απειλείται επικίνδυνα από έναν άντρα, μοντέλο στο επάγγελμα, που υποστηρίζει ότι είναι ο πατέρας του 3χρονου Mason, γιο που έχει αποκτήσει η Kourtney, όπως πιστεύαμε μέχρι σήμερα τουλάχιστον, με τον εδώ και πολλά χρόνια σύντροφό της Scott Disick!

To μοντέλο λοιπόν, ονόματι Michael Girgenti, υποστηρίζει ότι γνώρισε την reality star το 2008, μία περίοδο που η σχέση της με τον Disick δεν πήγαινε και τόσο καλά! Το ένα έφερε το άλλο, και κατέληξαν να κάνουν sex, ελεύθερα να σημειωθεί στα πρακτικά αυτό, με την Kourtney λίγο καιρό μετά να επιστρέφει στην αγκαλιά του καλού της! Παρά το γεγονός ότι ο Girgenti προσπάθησε να έρθει σε επαφή μαζί της, δεν τα κατάφερε, ενω λίγο καιρό μετά, και αφού μόλις η Kourtney είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, του μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά!

Με λίγα λόγια, ο κύριος αυτός υποστηρίζει ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του Mason αναστατώνοντας την «ήρεμη» ζωή της διάσημης οικογένειας! Όπως είναι φυσικό, οι Kardashians έχουν ήδη κινηθεί νομικά, αλλά και μόνο οι ισχυρισμοί του μοντέλου έχουν ήδη καταφέρει να δημιουργήσουν προβλήματα στο διάσημο ζεύγος, το οποίο εθεάθη προβληματισμένο και αγέλαστο στο Malibu.

Προς υπεράσπιση της Kourtney ο γιος τη είναι ίδιος ο Disick, αν και τόσο bitch και κακιασμένη που φαίνεται, την έχουμε ικανή για όλα! Ο χρόνος θα δείξει...

Διαβάστε επίσης:

Kim Kardashian-Kanye West: Πού θα δημοσιεύσουν την φωτο του μωρού τους

Kim Kardashian- Kanye West: μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο τους

Kim Kardashian- Kanye West: το διάσημο ζευγάρι χαρίζει μωρουδιακά ρούχα στο πριγκιπικό μωρό