Δείτε το νέο... καμπυλωτό σώμα της Lindsay Lohan!

Γωγώ Φούντα
Δείτε το νέο... καμπυλωτό σώμα της Lindsay Lohan!

H LiLo τσούπωσε αλλά δε δίνει δεκάρα!

H Linsday Lohan είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον κορίτσι και μία πολυσχιδής προσωπικότητα! Αφού κατέστρεψε την καριέρα και την υπόληψή της με τα προβλήματά της με τα ναρκωτικά και τα συνεχή μπλεξίματα με την αστυνομία, αποφάσισε να κάνει μία ύστατη προσπάθεια να σωθεί και να συνεχίσει να ζει σαν... φυσιολογικός άνθρωπος!

Και κόντρα σε στοιχήματα και προγνωστικά, η LiLo τα κατάφερε, και πλέον, έπειτα από 3 μήνες σε κέντρο αποτοξίνωσης είναι καθαρή, διαυγής και πιο ορεξάτη από ποτέ για ζωή και δουλειά! Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε την survivor star μαζί με την αδερφή της στους δρόμους τους Los Angeles να κάνουν shopping therapy και η εικόνα της πραγματικά εντυπωσίασε!

Η διάσημη ηθοποιός, εκτός του ότι φαινόταν υγιής και ευδιάθετη, φαινόταν και εμφανώς πιο... τσουπωτή καθώς μάλλον η αποτοξίνωση και η απαλλαγή της πλέον από ουσίες και αλκοόλ, είχε ως αποτέλεσμα να πάρει τα πάνω της, που λένε και οι γιαγιάδες, και να αποκτήσει ένα πιο υγιές και καμπυλωτό κορμί! Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε και για την μικρή της αδερφή, Aliana, η οποία μάλλον φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί αρκετά από το χώρο της μόδας με τον οποίο και ασχολείται επιδεικνύοντας μία ανησυχητικά αδύνατη φιγούρα.

Μήπως να παραδειγματιστεί από την μεγάλη της αδερφή; Την οποία ίσως κορμάρα να μην λες, αλλά η όψη της ήταν πιο λαμπερή και όμορφη από ποτέ!

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη αλλαγή: Δείτε το... νέο πρόσωπο της Lindsay Lohan μετά την αποτοξίνωση! (photos)

10 χρόνια πριν: Δείτε starlets του Hollywood να ποζάρουν σε εξώφυλλο πριν... πάρουν τον κακό το δρόμο!

Το comeback της Lindsay Lohan σε ένα sex tape με γνωστό pornstar!(βίντεο)