Ποια διάσημη ηθοποιός έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε ένα χρόνο και έμεινε κυριολεκτικά μισή;

Γωγώ Φούντα
Ποια διάσημη ηθοποιός έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης μέσα σε ένα χρόνο και έμεινε κυριολεκτικά μισή;

Αυτό θα πει θέληση και πειθαρχεία!

Το να είσαι star μπορεί σε εμάς να φαίνεται ονειρεμένο και μαγευτικό αλλά τελικά αν το καλοσκεφτεί κανείς θέλει προσπάθεια και πολλή δουλίτσα! Ειδικά για τις γυναίκες και δη μετά την εγκυμοσύνη, τα πράγματα είναι δύσκολα και αγχωτικά γιατί υπάρχει η τεράστια αυτή πίεση που ακούει στο όνομα: Απώλεια κιλών!

Φαίνεται όμως ότι μία διάσημη ηθοποιός, και πιο συγκεκριμένα η γλυκούλα star των ταινιών Scary Movie, Anna Faris δεν δυσκολεύτηκε και ιδιαίτερα να επανέλθει σε φόρμα, καθώς έναν μόλις χρόνο αφού έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η σιλουέτα της δεν μαρτυρά καν ότι υπήρξε έγκυος!

Η ηθοποιός λοιπόν εμφανίστηκε λίγες μέρες πριν στο Chateau Marmont στο Δυτικό Hollywood πιο αδύνατη από ποτέ, έχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ακόμα περισσότερα! Τώρα αν το πάλεψε και πολύ με δίαιτες και διατροφές δεν ξέρουμε, αλλά σε μας φάνηκε χαρούμενη, ευδιάθετη και κυρίως υγιής. Όχι ότι υπήρξε και ποτέ της παχουλή φυσικά, αλλά πλέον η σιλουέτα της θυμίζει μικρού κοριτσιού και σε τίποτα μιας γυναίκας 36 ετών!

Μην αδυνατίσεις όμως άλλο καλή μου γιατί στο τέλος θα σε περνούν συνομήλικη του γιου σου...

Διαβάστε ακόμη:

Η Shakira αποκάλυψε πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης τόσο γρήγορα

Δεν θα πιστεύετε ποια διάσημη ηθοποιός κρύβεται πίσω από αυτή την extreme μεταμφίεση!

Ποιο διάσημο supermodel κυκλοφορούσε με αυτό το μαλλί στα 9 της;