O εραστής της Kourtney Kardashian την ικέτευε να κάνει test πατρότητας πριν τη μήνυση!

O εραστής της Kourtney Kardashian την ικέτευε να κάνει test πατρότητας πριν τη μήνυση!

Την είχε προειδοποίσει μα εκείνη δεν έκανε ποτέ test DNA στο γιο της!

Σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες με την υπόθεση αμφισβήτησης πατρότητας του γιου της Kourtney Kardashian, Mason.

To μοντέλο, Michael Girgenti, με τον οποίο είχε φωτογραφηθεί κάποτε η περσόνα σε ένα σέξι spread περιοδικού, ισχυρίζεται πως είχε κάνει ελέυθερο σεξ με την Kardashian χωρίς καμία προφύλαξη, την περίοδο που συνέλαβε το γιο της Mason. Επίσης ο νεαρός ισχυρίζεται πως αμφιβάλει για την πατρότητα του γιου της εδώ και χρόνια και την παρακαλάει να κάνει test πατρότητας έστω ιδιωτικά πριν καταφύγει σε μηνύσεις, όπως και έκανε καταθέτοντας μάλιστα αίτηση για από κοινού κηδεμονία του παιδιού!

Ο νεαρός της έγραφε: 'Δεν είναι μέσα στις προθέσεις μου να αναστατώσω εσένα και την οικογένεια που έφτιαξες με τον Scott, σε καμία περίπτωση. Ο Mason όμως αξίζει να μάθει την αλήθεια. Σου ορκίζομαι πως θα είμαι ένας υπέροχος πατέρας για τον Mason! Σε ικετεύω κάνε αυτό το τεστ πατρότητας, διαφορετικά θα αναγκαστώ να προβώ σε νομικά μέσα και δεν το θέλω. Είναι η τελευταία ευκαιρία. Έχω κουραστεί να αναρωτιέμαι συνεχώς αν είναι η όχι δικός μου γιος ο Mason και θέλω αυτό το μαρτύριο να λάβει τέλος!'

Ο Girgenti, υποστηρίζει πως ο γιος της είναι ίδιος εκείνος όταν ήταν μικρός και δεν μοιάζει καθόλου στο σύζυγο της Scott Disick. Η Κourtney από την πλευρά της, ορκίζεται πως το παιδί είναι του συζύγου της και μόνο και μοιάζει σε εκείνη. Αρνείται βέβαια να προβεί σε οποιαδήποτε εξέταση και αποκαλεί το νεαρό, εκβιαστή.

Εφόσον έχει κατατεθεί μήνυση, ενδέχεται να αναγκαστεί να κάνει τεστ πατρότητας στο παιδί της. Προς το παρόν έχει οριστεί τακτική δικάσιμος μέσα στο μήνα!

Διαβάστε ακόμη:
H πανάκριβη συνήθεια που απέκτησε η Lohan στην απεξάρτηση και της κοστίζει 5000$ (!) τη μέρα!

Η Shakira αποκάλυψε πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης τόσο γρήγορα