Η Gwyneth προκαλεί φέρνοντας bodyguards σε φιλανθρωπικό event βιβλίου!

Η Gwyneth προκαλεί φέρνοντας bodyguards σε φιλανθρωπικό event βιβλίου!

Δυσαρεστώντας το κοινό και τους υπόλοιπους συγγραφείς...

Η διάσημη σταρ κια πλέον συγγραφέας βιβλίων υγιεινού τρόπου ζωής παρεβράθηκε σε ένα φιλανθρωπικό gala, μαζί με άλλους συγγραφείς και κοινό που περιλάμβανε πολλά παιδάκια.

Στο εν λόγω event οι συγγραφείς θα μιλούσαν όλοι για το βιβλίο τους, τους προτεινόμενους τρόπους διατροφής, οικονομικά tips και θα έδειχναν ακόμη προιόντα ή συνταγές. Όλα ήσυχα, ειρηνικά, όμορφα κι ωραία. Ανάμεσά τους και η Goop, η vegan Goop, που δεν πάει πουθενά χωρίς τους σωματοφύλακές της!

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της συγγραφέως Christina Oxenberg, με το βιβλίο 'Life is Short', η οποία καθόταν δίπλα στην Gwyneth, οι υπόλοιποι συγγραφείς και ιδίως η ίδια προβληματίστηκαν απίστευτα από την αναιδέστατη συμπεριφορά της σταρ και των σωματοφυλάκων της. Η ίδια λέει ότι προκειμένου να κάτσει στη θέση της για να υπογράψει τα βιβλία της αναγκάστηκε να περάσει κάτω από το τραπέζι μιας και οι bodyguards δεν άφηναν να περάσει πίσω από την Goop και επέμεναν να την σπρώχνουν μαζί με τον κόσμο, ζητώντας να κάνει πίσω. Αισθάνθηκε εξευτελισμένη όταν αναγκάστηκε να γονατίσει για να κάτσει στη θέση που έγραφε το όνομά της!

Επίσης αναφέρει ότι η ηθοποιός περιφρονούσε όσους είχαν προιόντα με κρέας και έχοντας τοποθετήσει τους σωματοφύλακές της με τρόπο που ανέκοπτε τη θέα και την επαφή με κόσμο στους άλλους συγγραφείς, δείχνοντας τρομερή έλλειψη σεβασμού.

Διαβάστε ακόμη:
Η Shakira αποκάλυψε πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης τόσο γρήγορα

H πανάκριβη συνήθεια που απέκτησε η Lohan στην απεξάρτηση και της κοστίζει 5000$ (!) τη μέρα!