Δείτε τον Λάκη Γαβαλά, αγνώριστο στα 36 του χρόνια!

Δείτε τον Λάκη Γαβαλά, αγνώριστο στα 36 του χρόνια!

Και με λίγο μεγαλύτερη μύτη

Η δεκαετία του 80 μπορεί να έγινε διάσημη για πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα δεν έμεινε στην ιστορία για το καλό της γούστο. Η ιδιαίτερη αισθητική της, που άγγιζε τα όρια του κιτς, μοιάζει σήμερα χαριτωμένη, αλλά στην πραγματικότητα, κανείς δεν θέλει οι παλιές του φωτογραφίες να βγουν σε κοινή θέα.

Δυστυχώς, αν είσαι διάσημος, δεν μπορείς το ελέγξεις και ανά πάσα στιγμή μπορούν να δημοσιευτούν παλιές σου φωτογραφίες, απλά αν είσαι ο Λάκης Γαβαλάς το αντιμετωπίζεις με χιούμορ, αν και ο Λάκης πέρασε μια χρονιά που του αφαίρεσε πολύ από το πηγαίο του χιούμορ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από κοσμική στήλη του 1988, όταν ο νεαρός τότε Λάκης ήταν ένας 36χρονος επιχειρηματίας που προσπαθούσε να επιβληθεί στο χώρο. Ποζάρει με την αδελφή του Νότα και εκτός από τα ατημέλητα πλούσια μαλλιά και το εκκεντρικό για την εποχή υπερμέγεθες σακάκι με τις βάτες, εκείνο που μας κάνει εντύπωση είναι ότι ο χρόνος δεν βελτίωσε μόνο την αισθητική του, αλλά και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και συγκεκριμένα τη μύτη του. Η διαφορά είναι εμφανής και ευτυχώς το σημερινό αποτέλεσμα είναι σαφώς καλύτερο.

Σήμερα 25 χρόνια μετά ο Λάκης στα 61 του χρόνια έχει κερδίσει κατά κράτος τον χρόνο.