Ποιο είναι το νέο και... όχι τόσο ταιριαστό ζευγάρι του Hollywood;

Γωγώ Φούντα
Ποιο είναι το νέο και... όχι τόσο ταιριαστό ζευγάρι του Hollywood;

Αν βέβαια τα παιδιά είναι ερωτευμένα...

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην έχει υπάρξει και η πιο τυχερή στον έρωτα, παρόλο που είναι διάσημη, όμορφη και κορμάρα, αλλά φαίνεται πως η κακοτυχία του παρελθόντος έχει περάσει ανεπιστρεπτί, μιας και όπως όλα δείχνουν είναι φουλ ερωτευμένη!

Ο λόγος για την Cameron Diaz η οποία σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι με τον επίσης διάσημο ηθοποιό και star της σειράς How I Met Your Mother, Jason Segel. Oι δυο τους αυτό τον καιρό πρωταγωνιστούν στην ταινία Sex Tape (!) όπου και υποδύονται ένα παντρεμένο ζευγάρι που... χάνει το πονηρό περιέχομενο που έχουν βιντεοσκοπήσει από τις μεταξύ τους συνευρέσεις! Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν υπάρξει ζευγάρι στον κινηματογράφο καθώς έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν.

Φαίνεται λοιπόν, πως η χημεία των δυο τους μεταφέρθηκε και εκτός πλατό, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους έχουν πετύχει μαζί για ψώνια και σε διάφορες εξόδους. Εμείς να ευχηθούμε αυτή τη φορά η Cameron να στεριώσει, γιατί πολύ έχει ταλαιπωρηθεί, αν και απολύτως ταιριαστούς δεν τους λες! Βέβαια, άμα θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...

Διαβάστε επίσης:

SurfSet: Kάντε σέρφινγκ στη στεριά και αποκτήστε θανατηφόρο κορμί

Δείτε την Cameron Diaz και την Kate Upton με τα μαγιό στη Χαβάη

Δείτε τη Cameron Diaz χωρίς ίχνος make up!