Ποια κυρία εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή στα MTV VMAs αλλά κανείς δεν της έδωσε σημασία; (photos)

Ποια κυρία εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή στα MTV VMAs αλλά κανείς δεν της έδωσε σημασία; (photos)

Ένα φόρεμα όλο διαφάνεια

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και πετυχημένα μοντέλα. Δεν προκαλεί, δεν εμφανίζεται σε κάθε party που διοργανώνεται και γενικά ακολουθεί το δικό της ξεχωριστό τρόπο ζωής. Ο λόγος για το πανέμορφο μοντέλο Erin Wasson.


Η boho queen Wasson εμφανίστηκε στα MTV Video Music Awards στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα ημιδιαφανές. Τα εσώρουχά της σε πρώτο πλάνο. Μπορεί όταν εισήλθε η Erin τα φλας να πήραν φωτιά, όμως ο κόσμος δεν έδειξε να της δίνει και ιδιαίτερη σημασία. όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery, δεν την κοίταζαν καν.Οι δημοσιογράφοι φυσικά, σχολίασαν ποικιλοτρόπως το Alexandre Vauthier Couture φόρεμά της. Πολλοί το θεώρησαν κιτς, ενώ σε άλλους άρεσε πολύ, τονίζοντας ότι η Erin διαθέτει το απόλυτο κορμί για να το αναδείξει όπως του πρέπει.


Όποια και αν είναι πάντως η γνώμη σας για το φόρεμα, ένα είναι το μόνο σίγουρο. Η Wasson είναι πανέμορφη. Δεν είναι τυχαίο που έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες καμπάνιες παγκοσμίως. Το γιατί το κοινό των MTV VMAs αδιαφόρησε για αυτήν ένας Θεός ξέρει. Εμείς την αγαπάμε...

Διαβάστε ακόμα

Ποιος είπε ότι τα supermodels δεν τρώνε; Η Kate Moss αποδεικνύει το αντίθετο!

H Kim Cattrall αποκάλυψε πώς ένα συγκεκριμένο είδος yoga της «έσωσε τη ζωή»

Ο Theroux είναι ένας πραγματικός ιππότης : Δείτε τι κάνει και σκλαβώνει την Aniston