Ελένη Μενεγάκη: «Δεν χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα πού πήγα και με ποιον»

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα πού πήγα και με ποιον»

Διαβάστε τι έλεγε η Ελένη πριν 19 χρόνια

19 χρόνια πριν η Ελένη Μενεγάκη ήταν άλλο ένα ωραίο κορίτσι που έκανε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. Η ίδια ούτε στα πιο τρελά όνειρά της δεν φανταζόταν ότι κάποια μέρα θα γίνονταν η διασημότερη ελληνίδα παρουσιάστρια. Οι φιλοδοξίες της τότε δεν ξεπερνούσαν τη μια σεζόν και στις συνεντεύξεις είχε την ειλικρίνεια και την χαριτωμένη αφέλεια της πρωτόβγαλτης.

Στις 14 Αύγουστου του 1994 η Ελένη μίλησε το στο "Έξτρα", στο ένθετο περιοδικό του Ελεύθερου Τύπου της Κυριακής για τη ζωή της , για τις δημόσιες εμφανίσεις της και για τον έρωτά της με τον τότε αγαπημένο της Δημήτρη. Η Ελένη ποζάρει με νάζι κρατώντας αγκαλιά έναν τεράστιο αρκούδο. Ζούσαμε ακόμη την ροζ εποχή της παρουσιάστριας.
Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης.

- Πώς πήγε στη Mega Banc.;
Ξεκίνησα κάνοντας μόντελινγκ ενώ πήγαινα στο σχολειό. Δούλευα στον Νίκο Κουντουρά. Το 1990 με στείλανε από το γραφείο σε ένα κάστινγκ στο "Mega Channel". Εκεί με διάλεξαν για την εκπομπή «Πρωινό coctail». Μετά βρέθηκα στη "Mega Banca".

- Με τι ασχολείται όταν δεν δουλεύει.
Και τι δεν κάνω. Αν δεν τρέχω με συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις που μου παίρνουν πολύ χρόνο, θα πάω για μπάνιο. Μου αρέσει να φεύγω από την Αθήνα, έστω και για δύο μέρες και να βρίσκομαι στην εξοχή. Αν βρίσκομαι εδώ καταναλώνω πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι. Μου αρέσει να μαγειρεύω, είμαι μανιακή με την καθαριότητα και τα μικρόβια, να περιποιούμαι τις γλάστρες μου και να βλέπω τους φίλους μου.

- Για το αν κλαίει συχνά.
Αυτή την περίοδο ναι, έχω γίνει υπερευαίσθητη. Κλαίω με το παραμικρό χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερα σοβαρός λόγος. Πιο παλιά δεν έκλαιγα καθόλου, ούτε ένα δάκρυ, περισσότερο από εγωισμό.

- Αν ζητάει συγνώμη όταν έχεις άδικο.
...Σου είπα είμαι εγωίστρια. Παλιοχαρακτήρας. Αφού τσαντίζομαι εγώ με τον εαυτό μου. Θέλω να πω συγνώμη και δεν μου βγαίνει. Πάντα έχω άλλους τρόπους για να δείχνω ότι καταλαβαίνω πότε είμαι λάθος. Συγνώμη έχω ζητήσει μία-δύο φορές στη ζωή μου.

- Για το αν πηγαίνεις συχνά σε κοσμικά πάρτι.
Όχι. Πήγαινα τον πρώτο καιρό. Τώρα πια δεν μου λέει τίποτε να πάω σε ένα πάρτι για δημόσιες σχέσεις που θα βρίσκονται 15 φωτογράφοι μέσα. Δεν χρειάζεται να ξέρει όλη η Ελλάδα που πήγα και με ποιον. Αυτά τα πράγματα διαπίστωσα κάποια στιγμή ότι γυρίζουν μπούμερανγκ.

- Αν την ενοχλεί η δημοσιότητα.
Ναι πολύ. Δεν μου αρέσει να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή. Καλύτερα να σε ξεχάσουν παρά να σε θυμούνται και να γράφουν ό,τι θέλουν.
- Πώς περνάει τα βράδια της;
Μένω σπίτι ή βγαίνω με φίλους, αλλά σε πολύ απόμερα και μακρινά μέρη.

- Τι της λέει ο κόσμος στο δρόμο.
Ότι είμαι πολύ πιο όμορφη απ ό,τι φαίνομαι στην τηλεόραση. Δεν υπάρχει ούτε ένας που να μου έχει πει κάτι άλλο.

- Που ξοδεύει τα χρήματά της.
Στα κοσμήματα. Μπορεί να μην τα φοράω συχνά, αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ.

- Αν είναι ερωτευμένη αυτή την εποχή.
Πάρα πολύ, αλλά δεν είναι από τον χώρο μου. Τον λένε Δημήτρη ...και είναι γιατρός. Δεν είναι ανάγκη να τα λέμε όλα.

- Καριέρα ή οικογένεια;
Και τα δύο. Κάποια στιγμή αφήνουμε το ένα και πιάνουμε το άλλο. Δεν βάζω όρια στη ζωή μου απλά αυτή η δουλειά έχει ημερομηνία λήξεως. Δεν νομίζω ότι θα αργήσει πολύ αυτή η στιγμή.