Προβληματισμένος και χωρισμένος μετά από 13 χρόνια γάμου ο Michael Douglas κάνει διακοπές στη Σαρδηνία

Προβληματισμένος και χωρισμένος μετά από 13 χρόνια γάμου ο Michael Douglas κάνει διακοπές στη Σαρδηνία

Την Τετάρτη το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να χωρίσει για να αξιολογήσει και να δουλέψει τον γάμο τους

Μετά ακριβώς από αυτή την κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού ο Michael Douglas έκανε ακριβώς αυτό που αποφάσισε με την Catherine Zeta Jones, πήγε διακοπές με τον γιοτ ενός φίλου του στη Σαρδηνία για να σκεφτεί και να χαλαρώσει. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες ο ηθοποιός περνά τον περισσότερο χρόνο μόνος του, μέσα στις σκέψεις του ενώ που και που μιλά και τον φίλο του.

Ο MIchael Daglas και η Catherine Zeta Jones μπορεί να είναι μαζί από το 2000 ωστόσο τα τελευταία χρόνια μέσα στο γάμο τους είχαν να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα. Όπως αναφέρει το περιοδικό People το 2010 από τη μια η μάχη του ηθοποιού με τον καρκίνου αλλά και η μάχη της Catherine με τη διπολική διαταραχή δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον γάμο τους.

Λέγεται πως είχαν πάρει την απόφαση να μείνουν μόνοι του από τον Μάιο, όταν ο ηθοποιός επέστρεψε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Από τότε ο Michael Daglas ζει στο Μανχάταν ενώ η Catherine μαζί με τα παιδιά τους Dylan 13 ετών και Carys 10 ετών, ζει στη Νέα Υόρκη στο υπερπολυτελές σπίτι τους, αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Enquirer έλεγε ότι "ο γάμος λύγισε από τη μάχη του ηθοποιού για τον καρκίνο, της φυλάκισης του γιου του για ναρκωτικά αλλά και τα ψυχολογικά προβλήματα της Catherine".

Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή του στη Daily Mirror o ηθοποιός είχε δηλώσει: "Η αληθινή αγάπη χρειάζεται δουλειά . Η αγάπη είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα που βγαίνει από τα βάθη της ψυχής, αλλά πρέπει να καλλιεργηθεί. Το πράγμα που έχω μάθει είναι ότι δεν μπορείτε να πάρετε την αγάπη ως δεδομένη".

Την Παρασκευή ο Michael Daglas αναμένεται να παρακολουθήσει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Deauville στη Γαλλία, εκεί δηλαδή που το 1998 γνώρισε την Catherine και της συστήθηκε λέγοντάς της:" Θέλω να γίνω ο πατέρας των παιδιών σας".

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες δηλώσεις του Michael Douglas για το διαζύγιό του

Είδηση σοκ: ο Michael Douglas αποκαλύπτει τι του προκάλεσε τον καρκίνο