Ποιος ράπερ λέει την Khloe Kardashian άσχημη στο νέο του τραγούδι;

Ποιος ράπερ λέει την Khloe Kardashian άσχημη στο νέο του τραγούδι;

Ξεχάστηκε και είπε να δημιουργήσει νέο ντόρο!

Κάποιος φαίνεται πως στραβοξύπνησε μια μέρα και αποφάσισε να κάνει τέχνη κράζοντας άλλους ανθρώπους. Το πόσο αξιοσέβαστοι ή όχι είναι αυτοί οι άνθρωποι λίγο μας αφορά.

Σαν να μην έφταναν τα αμέτρητα προβλήματα του εν λόγω ζευγαριού τον τελευταίο καιρό, ήρθε και ο Eminem, γνωστός για την ευγένεια και την εκλεπτυσμένη κριτική του, να τους κάνει την καρδιά περιβόλι με τους στίχους του τελευταίου του κομματιού"Berzerk".

2245908-2103040070106535861

Φωτογραφίζει ξεκάθαρα την Khloe Kardashian και τον Lamar Odom στο νέο track, όπου χρησιμοποιεί φράσεις όπως: "They say that love is as powerful as cough syrup and Styrofoam. All I know is I fell asleep and woke up in that Monte Carlo with the ugly Kardashian" (λένε πως η αγάπη είναι τόσο δυνατή όσο το σιρόπι για το βήχα και το Styrofoam. Eγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι έπεσα να κοιμηθώ και ξύπνησα σ' αυτό το Monte Carlo με την άσχημη Kardashian).

Ώριμοι στίχοι, γεμάτοι περιεχόμενο. Δεν προσπαθεί καθόλου ο Eminem να κερδίσει δημοσιότητα από το σκάνδαλο Kardashian, προς θεού. Απολογήθηκε όμως στον Lamar, λέγοντας: "Lamar O, sorry, we done both set the bar low" (Lamar O, συγνώμη- και οι δύο θέσαμε τον πήχη χαμηλά). Τι να του πει κανείς...

Διαβάστε ακόμη:
Η 19χρονη Dakota Fanning σε σέξι σκηνές με 65χρονο!

Ποια διάσημη τηλεπερσόνα εμφανίστηκε σε συνέντευξη Τύπου μία δεκαετία (και βάλε) νεότερη;