Kι όμως! Ο αλλόκοτος αυτός κύριος υπήρξε κάποτε ο πιο σέξι άντρας του κόσμου!

Γωγώ Φούντα
Kι όμως! Ο αλλόκοτος αυτός κύριος υπήρξε κάποτε ο πιο σέξι άντρας του κόσμου!

Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε;

Λένε ότι καμιά φορά ο χρόνος είναι αμείλικτος και πως σε κάποιους δείχνει το πολύ, θα λέγαμε σκληρό του πρόσωπο. Κάτι τέτοιο έχει συμβεί και στην περίπτωση αυτή, μόνο που η αλήθεια είναι ότι και ο ίδιος ο πάλαι ποτέ γόης του κινηματογράφου, δεν φαίνεται να προσπαθεί και ιδιαίτερα για να διατηρήσει τη γοητεία του!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, τσάκωσε έναν από τους πιο σέξι άντρες του κινηματογράφου την δεκαετία του '80, τον Nick Nolte σε πάρκο ψυχαγωγίας στο Malibu, όπου βρέθηκε με την 5χρονη κορούλα του Sophie Lane και τη σύντροφό του Clytie Lane. Μπορεί λοιπόν να μην διανύει και την πρώτη του νιότη, καθώς έχει πατήσει τα 72, αλλά πραγματικά ο διάσημος ηθοποιός αναγνωρίζεται με τεράστια δυσκολία.

Εκτός από την ταλαιπωρημένη του εμφάνιση και το τεράστιο μούσι του, τα ρούχα που επέλεξε να φορέσει, σίγουρα δεν θύμιζαν σε τίποτα star του Hollywood. Από την μία βέβαια, μπορεί ο άνθρωπος να βαρέθηκε να είναι μονίμως στην τρίχα και να θέλησε να χαλαρώσει αλλά από την άλλη, μάλλον απογοήτευσε όλες αυτές τις γυναίκες που κάποτε τον θαύμασαν!

Διαβάστε ακόμη:

Ποιο διάσημο και αγαπημένο ζευγάρι του Hollywood αποφάσισε να κάνουν ένα ένα «διάλειμμα» από τη σχέση τους;

Νέες αποκαλύψεις: Ο άγνωστος άντρας στη ζωή της Diana

Μάνα έτοιμη να... «τα πετάξει» όλα στο Playboy η Kim Kardashian!