50 αποχρώσεις του γκρι: Πόσο… sexy ήταν η οντισιόν; Ιδού τι έκαναν οι Hunnam και Johnson για να κερδίσουν το ρόλο!

50 αποχρώσεις του γκρι: Πόσο… sexy ήταν η οντισιόν; Ιδού τι έκαναν οι Hunnam και Johnson για να κερδίσουν το ρόλο!

Σίγουρα δεν ήταν μια συνηθισμένη οντισιόν

50 Shades of Grey ή αλλιώς 50 αποχρώσεις του γκρι. Η τριλογία βιβλίων που προκάλεσε πανικό σε ολόκληρο τον κόσμο (και κυρίως στις γυναίκες) έρχεται να ταράξει τα κινηματογραφικά νερά. Οι συντελεστές της ταινίας έψαχναν μανιωδώς τους ηθοποιούς που θα μπορέσουν να ενσαρκώσουν τέλεια τον Mr Grey και την Αnastacia. Η επιλογή έγινε. Charlie Hunnam και Dakota Johnson είναι οι δύο πρωταγωνιστές, οι οποίοι έχουν ακούσει τα εξ'αμάξης από τη στιγμή της ανακοίνωσης. Πολλοί θαυμαστές του βιβλίου έκριναν ότι είναι ακατάλληλοι για το ρόλο. Ποιος νοιάζεται όμως; Η παραγωγή έχει αντίθετη γνώμη.

Βασικός λόγος που επιλέχθηκε, λοιπόν, αυτό το ζευγάρι ηθοποιών ήταν το γεγονός ότι στις πρόβες είχαν τρομερή σεξουαλική χημεία. Οι δύο ηθοποιοί δε δοκιμάστηκαν μόνο στο... κείμενο αλλά και σε καυτές ερωτικές σκηνές, στις οποίες κατά κοινή ομολογία ήταν πάρα πολύ καλοί. Εξάλλου το σεξουαλικό στοιχείο είναι αυτό που «πουλάει» στην παρούσα ταινία και σε αυτό οι δύο ηθοποιοί κρίθηκαν ως... oι πλέον κατάλληλοι. Ένας ακόμη βασικός λόγος ήταν ότι η Dakota ήταν πολύ άνετη στο φακό και δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις ερωτικές σκηνές. Όσο για το γυμνό; Έδειχνε πάρα πολύ cool. Τέλος, λέγεται ότι ο Charlie δεν είχε δεχτεί το ρόλο μέχρι να δει ποια θα είναι η παρτενέρ του.


Περίεργα πράγματα... Λέτε μέσα από αυτή την ταινία να γεννηθεί και ένας ακόμη έρωτας; Πολύ πάθος και χημεία βρε παιδιά... Κρίμα να πάει χαμένη. Stay tuned. Θα σας ενημερώνουμε για όλες τις εξελίξεις του 50 Shades of Grey. Το αγαπάτε, είναι ολοφάνερο!

Διαβάστε ακόμα

50 Αποχρώσεις του Γκρι: Iδού οι πρωταγωνιστές!

50 Aποχρώσεις του Γκρι: Αυτά τα καυτά αγόρια θα θέλαμε να ενσαρκώσουν τον Mr.Grey