Boήθεια τα ματάκια μας! Ποια celebrity εμφανίστηκε με αυτά τα ανεκδιήγητα σανδάλια στο Φεστιβάλ της Βενετίας;

Γωγώ Φούντα
Boήθεια τα ματάκια μας! Ποια celebrity εμφανίστηκε με αυτά τα ανεκδιήγητα σανδάλια στο Φεστιβάλ της Βενετίας;

Και ποιοι είναι οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόφαση αυτή;

Το φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο πετυχημένα των τελευταίων χρόνων, μιας και αρκετοί A-list stars έδωσαν το παρόν, φωτίζοντας ακόμα περισσότερο το φημισμένο αυτό γεγονός!

Με τόσο ανταγωνισμό λοιπόν, είναι απολύτως φυσιολογικό οι διάσημες κυρίες να βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να κάνουν μία εμφάνιση η οποία θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων και θα αφήσει ιστορία! Μία τέτοια εμφάνιση λοιπόν ήταν της σούπερ αισθησιακής Scarlett Johansson η οποία κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα, με την ομορφιά και το sex appeal της συγκεντρώνοντας τα καλύτερα σχόλια! Ακόμα μία τέτοια εμφάνιση ήταν και αυτή της επίσης διάσημης ηθοποιού Rebecca Hall αλλά από την... ανάποδη!

Βλέπετε η Rebecca, η οποία προωθεί τη νέα της ταινία A Promise, πραγματοποίησε μία εμφάνιση η οποία σταδιακά γινόταν όλο και... χειρότερη! Ενώ λοιπόν το πρόσωπό της ήταν όπως πάντα όμορφο και λαμπερό, το φόρεμά της ήταν κάπως αδιάφορο για να καταλήξουμε στον τρόμο που είχε ενσωματωθεί στα δύο της ποδαράκια: Ένα ζευγάρι αηδιαστικά, ανατομικά σανδάλια, χρώματος χρυσού, που πολύ πιθανό ούτε κυρία 80 ετών να μη φορούσε!

Οι λόγοι της εμφάνισης αυτής είναι παντελώς άγνωστοί, ωστόσο αρνούμαστε να δεχτούμε ότι της φάνηκαν ωραία και είπε να τα φορέσει! Το πιο πιθανό σενάριο είναι η στυλίστριά της να την μισεί θανάσιμα! Διαφορετικά η κοπέλα έχει μεγάλο πρόβλημα!

Διαβάστε ακόμη:

Άσε και κάτι στη φαντασία! Ποια star εμφανίστηκε με αυτό το αβυσσαλέο ντεκολτέ;

Ποιο είναι το μυστικό της Cara Delevingne για να παραμένει αδύνατη;

Δείτε την σέξι εμφάνιση της Emma Watson στο κόκκινο χαλί