Bρε Kristen, σουλουπώσου λίγο κορίτσι μου!

Γωγώ Φούντα
Bρε Kristen, σουλουπώσου λίγο κορίτσι μου!

Τι συμβαίνει στη διάσημη ηθοποιό και κυκλοφορεί έτσι;

Το έχουμε πει πολλές φορές τον τελευταίο καιρό: Η Kristen Stewart δεν είναι καθόλου καλά! Παρά το γεγονός ότι το φταίξιμο για το χωρισμό της από τον Robert Pattinson είναι όλο δικό της, απ' ότι φαίνεται τελικά το γεγονός ότι ο πρώην αγαπημένος της προχωρά τη ζωή του και είναι καλά, της έχει στοιχίσει πολύ!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε την διάσημη ηθοποιό στους δρόμους του Βερολίνου, να τριγυρνά σαν την άδικη κατάρα! Όχι ότι η Kristen ήταν ποτέ η επιτομή της κομψότητας, τουλάχιστον σε ότι αφορά στην καθημερινότητά της, αλλά τελευταία το κακό έχει παραγίνει! Μαλλιά ανακατεμένα, γυαλί αλλόκοτο, καπελάκι του baseball και ρούχα που ίσως να φορούσαμε στο γυμνάσιο, συνθέτουν την... όψη της star, οδηγώντας τα ξένα Μέσα σε ένα ντελίριο κακίας και κραξίματος!

Όχι ότι είναι και η πιο συμπαθητική φάτσα της showbiz, είναι σίγουρα ενδιαφέρουσα από την άλλη, αλλά κάτι βαθιά μέσα μας μας κάνει να την λυπόμαστε λιγάκι, καθώς είναι ένα υπέρ διάσημο κορίτσι που απλά έχουν πέσει όλοι πάνω του! Παλιότερα βέβαια είχε και τον ώμο του Robert να γείρει, τώρα όμως;

Της ευχόμαστε ολόψυχα να συνέλθει γρήγορα και να αποκτήσει ξανά τη λάμψη και το... μειδίαμά της, γιατί και χαμόγελο δεν το λες, γιατί είναι κρίμα ένα τόσο νέο κορίτσι να μιζεριάζει!

Διαβάστε επίσης:

Kristen Stewart: Αποκαλυπτική στη νέα καμπάνια Balenciaga

Κι όμως αυτός είναι ο άντρας με τον οποίο φημολογείται ότι βγαίνει η Kristen Stewart!

Τα καυτά φιλιά του Robert Pattinson με την παρτενέρ του