Γιατί η Jessica Simpson λυπόταν την Kim Kardashian και ζήλευε την Kate Middleton;

Γωγώ Φούντα
Γιατί η Jessica Simpson λυπόταν την Kim Kardashian και ζήλευε την Kate Middleton;

Ήταν άραγε κακός ο σκοπός της;

Σίγουρα για την ξένη showbiz ήταν η χρονιά της εγκυμοσύνης καθώς δεν προλαβαίναμε να μετράμε διάσημες κυρίες σε ενδιαφέρουσα! Τρεις από τις πιο διάσημες και πιο προβεβλημένες ήταν αναμφισβήτητα οι Kate Middleton, Kim Kardashian και Jessica Simpson!

Mπορεί λοιπόν και οι τρεις κυρίες τώρα πια να έχουν γεννήσει, αυτό βέβαια είναι κάτι που σίγουρα γνωρίζατε, αλλά οι φουσκωμένες κοιλίτσες τους δεν παύουν ποτέ να είναι το επίκεντρο!

Η ξανθιά λοιπόν της τριάδας, ή τουλάχιστον μέχρι πρότινος Jessica Simpson, μίλησε για τις εγκυμοσύνες των δύο άλλων κυριών λέγοντας: «Πραγματικά την Kim την λυπήθηκα και την συμπόνεσα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της! Όλος ο κόσμος είχε πέσει πάνω της και της έκανε κριτική για τα κιλά της ξεχνώντας μάλλον ότι η γυναίκα ήταν έγκυος! Βρίσκω πολύ ενοχλητικό και άσχημο το γεγονός ότι η κοινωνία αγαπάει να κρίνει αρνητικά το γυναικείο σώμα».

Όσο για την Δούκισσα έσταξε μέλι: «Πραγματικά ζήλευα πολύ την Kate κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Ήταν απλά υπέροχη! Έλαμπε και το σώμα της ήταν σε άψογη φόρμα»!

Διαβάστε επίσης:

Πλάκα μας κάνει; Δείτε την Kate Middleton μόλις 5 εβδομάδες μετά τη γέννα!

Μέσα στην υπερπολυτελή έπαυλη της Jessica Simpson (photos)

Kim Kardashian- Kanye West: μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο τους