Aυτό είναι το νέο tattoo της Angelina Jolie!

Γωγώ Φούντα
Aυτό είναι το νέο tattoo της Angelina Jolie!

H διάσημη ηθοποιός απέκτησε ένα ακόμα... στολίδι στο σώμα της!

Μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες stars του Hollywood και για πολλούς το απόλυτο θηλυκό, αλλά εκείνη δε διστάζει να έχει πιο... σκληροπυτηνικές αγάπες και συνήθειες, γεμίζοντας το καλλίγραμμο κορμί της με άπειρα tattoos!

O λόγος φυσικά για την Angelina Jolie η οποία λίγες ώρες πριν εγκαινίασε το ολοκαίνουριο απόκτημά της! Αν ο νους σας πήγε σε κάτι υλικό ή έστω ένα ζωάκι, κάνετε πολύ μεγάλο λάθος καθώς η διάσημη ηθοποιός επέδειξε γεμάτη περηφάνεια το νέο της tattoo στο δεξί της μπράτσο!

Πρόκειται πιθανότατα για μία φράση στα αραβικά, τι σημαίνει βέβαια δεν έχουμε ιδέα, η οποία είναι κάθετα με ένα παλαιότερο tattoo επίσης στα αραβικά, που σημαίνει «Προσδιορισμός». Αυτό είναι το 17ο για την Angie η οποία υποθέτουμε ότι έχει τα τατουάζ όπως ακριβώς έχουν οι υπόλοιπες γυναίκες τις αλλαγές στα μαλλιά τους!

Το πώς καταφέρνει με τόσα tattoos, τα οποία πιο πολύ φυλακόβιο θυμίζουν, να παραμένει τόσο σέξι και θηλυκή είναι ακόμα μυστήριο που μάλλον δεν θα λύσουμε ποτέ! Γι' αυτό άλλωστε είναι και αυτή που είναι!

Διαβάστε επίσης:

Angelina Jolie: Από μικρή στο κόκκινο χαλί

H Angelina Jolie έκλεψε το "σπίτι" της Jennifer Aniston

Μήπως η Aniston δεν ξεπέρασε ποτέ τον Pitt; Δείτε πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι θα ταξιδέψει στην ίδια πτήση με τη Jolie