Mήπως με τόση κυτταρίτιδα να μη φορούσες αυτό το σορτς;

Γωγώ Φούντα
Mήπως με τόση κυτταρίτιδα να μη φορούσες αυτό το σορτς;

Ποια star το τόλμησε και μας... έβγαλε τα μάτια;

Mπορεί κάποτε να ήταν μία superfit έφηβη, με κορμί θανατηφόρο και κοιλιακούς φέτες, αλλά με το πέρασμα των χρόνων, αντί να βελτιώνεται εμφανισιακά και να... μεστώνει, που λένε και οι παλαιότεροι, πάει δυστυχώς από το κακό στο χειρότερο!

Το θέμα βέβαια δεν είναι, για την Britney Spears μιλάμε πάντα, ότι έβαλε κάποια κιλάκια, τα οποία είναι και δικαιολογημένα έπειτα από 2 εγκυμοσύνες και πολλές μα πάρα πολλές καταχρήσεις, αλλά το γεγονός ότι δεν έχει καμία απολύτως επίγνωση του πώς είναι!

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν, συνέλαβε τη διάσημη τραγουδίστρια στα γυρίσματα του νέου της video clip, με μία πραγματικά άθλια εμφάνιση, την οποία μπορεί να αντέχαμε όταν ήταν 18 ετών και κορμάρα, αλλά πλέον φαίνεται τουλάχιστον αστεία! Εκτός του ότι το θέαμα ήταν άκρως κακόγουστο, η κυτταρίτιδα της Brit ήταν τόσο εμφανής, που αναρωτιόμαστε γιατί κάποιος από τους ανθρώπους της δεν της λέει κάτι!

Ναι όλες οι γυναίκες έχουν κυτταρίτιδα, να όλες είμαστε άνθρωποι με ατέλειες, αλλά λογικά το σορτς αυτό θα το... αποφεύγαμε!

Διαβάστε ακόμη:

Σεμναααά: Ποια διάσημη μανούλα εμφανίστηκε σχεδόν... γυμνή σε event στη Νέα Υόρκη;

Είναι Rockstar, είναι 64 ετών και όμως παραμένει ακόμη super sexy. Ποιος είναι;

Adele η... άκαρδη! Γιατί αρνείται κατηγορηματικά να συναντήσει τον άρρωστο πατέρα της;