Μαζί πάλι! Demi Moore και Ashton Kutcher μοιράστηκαν την ίδια πτήση

Μαζί πάλι!  Demi Moore και Ashton Kutcher μοιράστηκαν την ίδια πτήση

Πλέον είναι φίλοι

Ο Ashton Kutcher και η Demi Moore βρέθηκαν μαζί σε συνέδριο τεχνολογίας και μάλιστα το πρώην παντρεμένο ζευγάρι - που εξακολουθούν να τακτοποιούν το διαζύγιό τους - ταξίδεψαν με την ίδια πτήση και ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο αεροδρόμιο τους Λος Άντζελες .

Οι δυο τους περπατούσαν στο χώρο των αφίξεων και όπως φάνηκε είχε μια φιλική και πολύ ουσιαστική συζήτηση. Μάλιστα το πρώην ζευγάρι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τις κάμερες και τους paparazzi που τους φωτογράφιζαν και πάλι μαζί.

Μπορεί να αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους αλλά είναι σαφές πως ότι τους χώριζε το έχουν αφήσει πίσω τους και πλέον είναι δυο καλοί φίλοι.

Μάλιστα λέγετε ότι η Demi ζήτησε από τον Ashton να τη βοηθήσει με την ανακαίνιση ου διαμερίσματός της στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα εκείνη πρόσφατα έλαβε 15 εκατομμύρια δολάρια από τον πρώην σύζυγο της Bruce Willis- καθυστερημένα- από το διαζύγιό τους που χρονολογείται το 2000.

Άλλη πηγή αναφέρει πως : « ο Ashton και η Demi δεν είναι ακόμη διαζευγμένοι , και δεν έχει βρεθεί λύση , έστω και αν βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για πάνω από ένα χρόνο .

Ο Ashton απέκτησε πολλά χρήματα , αφού παντρεύτηκε την διάσημη ηθοποιό, αλλά ο ίδιος δεν πιστεύει ότι οφείλει να δώσει όλα αυτά που ζητάει ».