Κάντο όπως η Anne Hathaway: Ποια διάσημη ηθοποιός έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Hollywood;

Γωγώ Φούντα
Κάντο όπως η Anne Hathaway: Ποια διάσημη ηθοποιός έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος του Hollywood;

Αποκτώντας έτσι τόσους πολλούς haters που συναγωνίζεται επάξια την Anne!

Όταν θέλεις να λέγεσαι star υποτίθεται ότι θα έχεις και το ανάλογο attitude και συμπεριφορά, κάνοντας τη ζωή των συνεργατών σου κυριολεκτικά εφιάλτη και έχοντας τις πλέον παράλογες απαιτήσεις!

Μετά λοιπόν την Anne Hathaway, την οποία ο κόσμος μισεί, χωρίς προφανή λόγο, για να είμαστε και ειλικρινείς, και τη Natalie Portman, την οποία μισούν γιατί απλά εξελίσσεται αργά και σταθερά στην απόλυτη bitch του Hollywood, ακόμα μία γλυκούλα και συμπαθής, έτσι νομίζατε star, παίρνει τη θέση της στη λίστα με τις ενοχλητικές παρουσίες του κινηματογράφου!

Ο λόγος για την Katherine Heigl, ναι απίστευτο, για την οποία τελευταία ακούγονται πολλά άσχημα λόγια, κυρίως από συνεργάτες της. Σύμφωνα με πηγές λοιπόν, μεγάλη μερίδα σκηνοθετών, αλλά και ολόκληρα συνεργεία, αποφεύγουν να δουλέψουν μαζί της, γιατί πολύ απλά την βρίσκουν ανυπόφορη! «Είναι απαιτητική, αγενής και βρίζει σαν ντραλικέρης», λένε όσοι έχουν ζήσει την Heigl και τη συμπεριφορά της στο πετσί τους.

Εκτός βέβαια από όλα αυτά, υπάρχει και η μαμά Heigl κατά κόσμον Nancy, η οποία το παίζει μάνατζερ της κορούλας και είναι 10 φορές χειρότερη από την Katherine! «Προσβάλλει και μειώνει τους συνεργάτες της κόρης της, και όλα αυτά χωρίς να έχει καμία σχέση με το αντικείμενο», υποστηρίζει η πηγή!

Πλέον οι περισσότεροι παραγωγοί αποφεύγουν να παίρνουν το δίδυμο της συμφοράς στις δουλειές τους, γιατί όπως υποστηρίζουν, απλά δεν αξίζει τον κόπο! Σκούρα τα πράγματα...