Η Miley Cyrus απαιτεί να την πάρουμε στα σοβαρά. Το κοινό όμως έχει άλλη άποψη!

Η Miley Cyrus απαιτεί να την πάρουμε στα σοβαρά. Το κοινό όμως έχει άλλη άποψη!

Tα επιχειρήματα της νεαρής σταρ απέναντι στους επικριτές της

Σε μία συνέντευξη με το Z100 και συγκεκριμένα με τον Elvis Duran,η θεά του twerk Miley Cyrus μίλησε και πάλι για την εμφάνισή της στην NSFW, για το φιάσκο των VMA's (πόσο θα το συζητάμε ακόμη;) και το νέο της βίντεο κλιπ με σκηνοθέτη τον Terry Richardson όπου την είδαμε γυμνή πάνω σε μπάλα κατεδάφισης να γλείφει ένα μεταλλικό σφυρί. Πολλοί έσπαυσαν να την κρίνουν και πάλι και να την πουν προκλητική. Εκείνη έχει άλλη άποψη και ζητά από το κοινό να την πάρει επιτέλους στα σοβαρά.

"Αν ο κόσμος σταματήσει να σκέφτεται και να αντιλαμβάνεται μόνο το προφανές, και μπει λίγο στη φαντασία του για να δει τι πραγματικά σημαίνει το βίντεο... είναι τόσο ευάλωτο. Αν κοιτάξεις τα μάτια μου, είμαι στην πραγματικότητα πιο λυπημένη από όσο λυπημένη ακούγεται η φωνή μου στο δίσκο. Ήταν πολύ πιο δύσκολο, αλήθεια, να κάνω το βίντεο από ό, τι ήταν να ηχογραφήσω το κομμάτι. Ήταν πολύ περισσότερο συναισθηματική εμπειρία".

Πώς απάντησε το κοινό και ο τύπος στα λόγια της; Δείτε τις φωτογραφίες που έφτιαξαν στη Miley στην παραπάνω photo gallery και το βίντεο στο κάτω μέρος της οθόνης και θα καταλάβετε!


Διαβάστε ακόμη:

Την πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα: Πατέρας φοράει... καυτό σορτς προκειμένου να συνετίσει την έφηβη κόρη του!

H Miley Cyrus γυμνή για τον Τerry Richardson! (φωτό και βίντεο)