Ποιο διάσημο ζεύγος χώρισε κακήν κακώς λίγο πριν το γάμο;

Γωγώ Φούντα
Ποιο διάσημο ζεύγος χώρισε κακήν κακώς λίγο πριν το γάμο;

Και δεν είναι η πρώτη φορά!

Μετά το γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux, υπάρχει ακόμα ένας ο οποίος έχει καταντήσει το απόλυτο σήριαλ του Hollywood καθώς εκεί που όλοι λένε ότι επιτέλους τα παιδιά παντρεύονται, εκεί αποφασίζουν να χωρίσουν!

O λόγος για τη σέξι κι όποιος αντέξει Sofia Vergara και τον αρραβωνιστικό της Nick Loeb οι οποίοι σύμφωνα με φήμες χώρισαν για ακόμη μία φορά, με αποτέλεσμα ο γάμος τους να αναβληθεί και πάλι!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι αυτή τη φορά, ήταν ένα ταξίδι του διάσημου ζεύγους σε θέρετρο των ΗΠΑ όπου η Sofia, μην μπορώντας άλλο τα αδιάκριτα βλέμματα θαυμασμού του καλού της στα... περαστικά οπίσθια, τα πήρε κρανίο και άρχισε να τον βρίζει αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και κυρίως αυτιά. «Βαρέθηκα κι εσένα και το πόσο λιγούρι είσαι», βροντοφώναξε σύμφωνα με πληροφορίες η star!

H αλήθεια είναι βέβαια, ότι ο Loeb δεν εχει υπάρξει και το πιο πιστό αγόρι κατά το παρελθόν, κάτι που δικαιολογεί και την αφόρητη ζήλεια της Vergara, αλλά αν στην προκειμένη ήταν μόνο ένα βλέμμα, μήπως είναι κάπως υπερβολική;