Πόσο γυμνό Fassbender αντέχετε; Δείτε το sexy star σε μία... εντελώς αποκαλυπτική διαφήμιση όταν ήταν ακόμα άγνωστος!(video)

Γωγώ Φούντα
Πόσο γυμνό Fassbender αντέχετε; Δείτε το sexy star σε μία... εντελώς αποκαλυπτική διαφήμιση όταν ήταν ακόμα άγνωστος!(video)

Ή αλλιώς... φάτε μάτια ψάρια!

Ως γνωστόν, όλοι οι σημερινοί superstars, που χαζεύουμε στα περιοδικά και τις ταινίες, από κάπου ξεκίνησαν την καριέρα τους, κάνοντας πολλές θυσίες προκειμένου να γίνουν αυτό που είναι ενώ πλέον θα ήταν πολύ ευτυχισμένοι αν μπορούσαν να εξαφανίσουν διά παντός όλα τα ντοκουμέντα του αμαρτωλού παρελθόντος!

Βέβαια, το συγκεκριμένο ντοκουμέντο με κεντρικό πρόσωπο τον Michael Fassbender, ναι τον superhot και supersexy ηθοποιό με το κορμί που κάνει τη γυναικεία φαντασία να οργιάζει, καλό θα ήταν να κρατηθεί και να φυλαχθεί ώς κόρη οφθαλμού γιατί κακά τα ψέματα, αποτελεί έργο τέχνης, χωρίς υπερβολή!

Ο νεαρός λοιπόν Michael, πριν γίνει διάσημος και περιζήτητος, πρωταγωνιστούσε σε ηλικία 25 ετών σε διαφημιστικό σποτ, για μεγάλη εταιρεία αερομεταφορών! Εκμεταλλευόμενος στο έπακρον το δυνατό του σημείο, το οποίο φυσικά είναι το σώμα και δη τα οπίσθιά του, ξετυλίγει το τεράστιο υποκριτικό του ταλέντο, σε μία ξεκαρδιστική διαφήμιση!

Δείτε το video και... θαυμάστε με την ησυχία σας!