Οh dear Lord! Δείτε τον συγκλονιστικά όμορφο και σέξι γιο του Clint Eastwood

Γωγώ Φούντα
Οh dear Lord! Δείτε τον συγκλονιστικά όμορφο και σέξι γιο του Clint Eastwood

Συγχαρητήρια στους γονείς του!

Είναι νόμος: Όταν οι δύο γονείς είναι υπερβολικά όμορφοι, ή έστω ο ένας τελοσπάντων, οι απόγονοι, μπορεί να τους μοιάζουν αλλά σίγουρα δεν κληρονομούν τη συγκλονιστική ομορφιά τους! Παραδείγματα υπάρχουν πολλά, αλλά λέμε στην προκειμένη να μην ασχοληθούμε με αυτά αλλα με μία περίπτωση όπου τα γονίδια έπαιξαν πραγματικά πολύ μεγάλο και σημαντικό ρόλο!

Ο Clint Eastwood λοιπόν, υπήρξε, και για πολλές είναι ακόμα, ένα από τα πιο σέξι και αρρενωπά αρσενικά του Hollywood!Aυτό είναι γνωστό άλλωστε! Αυτό που δεν είναι γνωστό, ή δεν ήταν μέχρι σήμερα, είναι το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός μετέφερε όλα του τα γονίδια, και μάλιστα σε πιο εξελιγμένη μορφή, στον 27χρονο γιο του Scott.

Ο νεαρός Εastwood λοιπόν, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στον κινηματογράφο, έχοντας ήδη συνεργαστεί με τον Brad Pitt, είναι αυτό που λέμε, «Όταν σε έφτιαξε ο Θεός πρέπει να είχε έμπνευση», καθώς εκτός του ότι έχει κληρονομήσει όλη τη γοητεία του πατέρα του, διαθέτει και την ομορφιά μοντέλου! Εκτός φυσικά από το εξωτερικό του κάλλος, είναι αρκετά προσγειωμένος, δεν θέλει να κάνει καριέρα με το όνομα του μπαμπά, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του λατρεύει να κάνει σερφ, έτσι εξηγείται το κορμί, και να ψαρεύει!

Το Hollywood βρήκε το νέο του ίνδαλμα, και εμείς συμφωνούμε και επαυξάνουμε!