Είναι τελικά έγκυος αυτή τη φορά η Jennifer Aniston;

Είναι τελικά έγκυος αυτή τη φορά  η Jennifer Aniston;

Φούντωσαν ξανά οι φήμες

Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε κάτι τέτοιο. Κάθε χρόνο εμφανίζεται τουλάχιστον ένα περιοδικό, που επικαλείται έγκυρες πληροφορίες, ότι η Jennifer Aniston θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Αυτή τη φορά το Us weekly κυκλοφόρησε πρόσφατα με εξώφυλλο τη Jennifer και με τίτλο "Το μεγάλο μυστικό της Jen». Το περιοδικό ισχυρίζεται πώς στα 44 της η star ετοιμάζεται για το πρώτο της παιδί με τον Justin Theroux και η ίδια προσπαθεί σκληρά να το κρατήσει μυστικό από όλους. Το ρεπορτάζ του περιοδικού έχει πληροφορίες για την εγκυμοσύνη και μάλιστα αναφέρει πώς επειδή η Jennifer έπρεπε να εμφανιστεί σε διάφορες πρεμιέρες για την προώθηση τη ταινίας "We are the Μillers" χρειάστηκε να κρύψει την μικρή, αλλά εμφανή κοιλιά της.

Οι στυλίστες της που δεν ήθελαν να ζητήσουν μεγαλύτερο νούμερο από τους σχεδιαστές, γιατί έτσι θα διέρρεε το γεγονός ότι η Jennifer πάχυνε, αγόρασαν κατευθείαν από τα καταστήματα δύο φορέματα, ένα Alexander McQueen και ένα Chanel για την ηθοποιό
Οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων της star αρνούνται κατηγορηματικά τις νέες φήμες για την εγκυμοσύνη αλλά χρειάζεται ελάχιστος χρόνος για να μάθουμε ποια από τις δύο πλευρά λέει την αλήθεια.