Το αντίπαλον δέος της Miley Cyrus, Eliza Gonzalez είναι κούκλα! Ήταν όμως πάντα τόσο εντυπωσιακή;

Γωγώ Φούντα
Το αντίπαλον δέος της Miley Cyrus, Eliza Gonzalez είναι κούκλα! Ήταν όμως πάντα τόσο εντυπωσιακή;

Το ένοχο μυστικό της νέας κοπέλας του Liam Hemsworth αποκαλύφθηκε!

Τις τελευταίες μέρες η Miley Cyrus θρηνεί και ο λόγος δεν είναι κάποιο νευροκαβαλίκεμα απο το ασταμάτητο twerking, αλλά η νέα σχέση του πρώην της, Liam Hemsworth!

Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν Eiza Gonzalez ετών 23 έκανε τα πρώτα της βήματα στο Μεξικό, από όπου και κατάγεται, και σιγά σιγά κατάφερε να κατακτήσει το Hollywood αλλά και την καρδιά του Liam νικώντας την Miley στα σημεία! Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην εντυπωσιάστηκε από το καλλίγραμμο σώμα και την ομορφιά της Eliza, ωστόσο, φαίνεται πως η όμορφη νεαρά δεν οφείλει τα πάντα στη φύση!

Φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πρόσφατα, δείχνουν μία Eliza σαφώς πιο... παχουλή και με άλλο πρόσωπο! Μύτη, μάτια και χείλια έχουν τεράστια διαφορά σε σχέση με σήμερα, δημιουργώντας έντονη φημολογία ότι η ηθοποιός έχει πετσοκόψει το πρόσωπό της από πολύ νεαρή ηλικία, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα που όλοι πλέον θαυμάζουμε!

Δεν ξέρουμε αν τον Liam τον ενοχλεί αυτό, μάλλον όχι, αλλά η Miley μπορεί από δω και μπρος να κουνά τα οπίσθιά της λίγο πιο... χαρωπά!